ΕΛΛΑΔΑ

Αυτός είναι ο προπονητής που ασέλγησε σε 14χρονη

αυτός-είναι-ο-προπονητής-που-ασέλγησε-245439

Η ΕΛΑΣ έδωσε στη δημοσιότητα φωτογραφίες και προσωπικά στοχεία 47χρονου προπονητή πυγμαχίας ο οποίος κατηγορείται για αποπλάνηση και ασέλγεια 14χρονης. Σύμφωνα με την Αστυνομία, ο δάσκαλος εκμεταλλεύτηκε την συναίνεση της ανήλικης κοπέλας. Ήταν μάλιστα η ίδια η κοπέλα η οποία αποκάλυψε στην μητέρα της τη σχέση με τον δάσκαλό της.

Αμέσως οι γονείς της 14χρονης ειδοποίησαν τις αρχές και ο δάσκαλος συνελήφθη. Ο συλληφθείς οδηγήθηκε στον εισαγγελέα Πλημμελειοδικών Αθηνών, ο οποίος τον παρέπεμψε στον αρμόδιο ανακριτή, απ’ όπου, μετά την απολογία του, εκδόθηκε ένταλμα προσωρινής κράτησης.

Η ανακοίνωση της Αστυνομίας

Δίνονται στη δημοσιότητα, κατόπιν σχετικής Διάταξης της Εισαγγελίας Πρωτοδικών Αθηνών, τα στοιχεία ταυτότητας και οι φωτογραφίες 47χρονου ημεδαπού, ο οποίος συνελήφθη στις 30-10-2017 από την Υποδιεύθυνση Προστασίας Ανηλίκων της Διεύθυνσης Ασφαλείας Αττικής, κατηγορούμενος για αποπλάνηση και κατάχρηση ανηλίκου σε ασέλγεια (Σχετικό το από 3-11-2017 Δελτίο Τύπου).

Σε βάρος του σχηματίσθηκε ποινική δικογραφία και ασκήθηκε ποινική δίωξη για τα αδικήματα της αποπλάνησης ανηλίκου που συμπλήρωσε τα δώδεκα έτη αλλά όχι τα δεκατέσσερα και κατάχρηση ανηλίκου σε ασέλγεια, που δεν συμπλήρωσε τα δεκατέσσερα, από γυμναστή, κατ’ εξακολούθηση.

Συγκεκριμένα, πρόκειται για τον:

ΜΠΟΥΣΟΥΛΑ Σπυρίδωνα του Αθανασίου και της Δήμητρας, γεννηθέντα στις 11-2-1970 στην Αθήνα

Εγγραφείτε στο Newsletter του Ταχυδρόμου