ΕΛΛΑΔΑ

Αυτοί είναι οι δολοφόνοι του Μιχάλη Ζαφειρόπουλου

αυτοί-είναι-οι-δολοφόνοι-του-μιχάλη-ζα-252384

Στη δημοσιότητα έδωσε η Αστυνομία τις φωτογραφίες και τα στοιχεία των δύο Αλβανών κακοποιών που δολοφόνησαν, καθ’ ομολογία του ενός, τον δικηγόρο Μιχάλη Ζαφειρόπουλο.

Ο 32χρονος Λαβντιμίρ ή Μικέλα (όνομα) Ιμπραήμ ή Καστριότ (επώνυμο) είναι ο άνθρωπος που έχει συλληφθεί από τους αστυνομικούς και ομολόγησε πως ήταν αυτός που πυροβόλησε και σκότωσε τον Μιχάλη Ζαφειρόπουλο.

Στην πιο κάτω φωτογραφία φαίνεται ο Αλέξανδρος ή Ένο Μάτα ο οποίος διαφεύγει και κατά την αστυνομία βρίσκεται στην Αλβανία. Αναμένεται μάλιστα να εκδοθεί διεθνές ένταλμα σύλληψης σε βάρος του.

Οι δυο δράστες σύμφωνα με την αστυνομία έλαβαν εντ9ολή μέσα από τις φυλακές Κορυδαλλού να εκφοβίσουν τον Μιχάλη Ζαφειρόπουλο.

Οι ηθικοί αυτουργοί ήθελαν να εκβιάσουν άλλο κρατούμενο των φυλακών για να του αποσπάσουν 5 εκατομμύρια ευρώ.

Για να καταφέρουν τον σκοπό τους αποφάσισαν να “χτυπήσουν” τον Μιχάλη Ζαφειρόπουλο με στόχο να εκφοβίσουν τον έγκλειστο στις φυλακές.

Μίσθωσαν έτσι τους δύο εγκληματίες από την Αλβανία και με αμοιβή 20.000 ευρώ τους ζήτησαν να πυροβολήσουν στα πόδια τον ποινικολόγο.

Δυστυχώς, όπως αποκαλύπτεται τώρα ο δικηγόρος όταν είδε το όπλο έκανε κάποια απότομη κίνηση για να προφυλαχθεί και ο “ψηλός” πυροβολώντας τον τραυμάτισε θανάσιμα στο στήθος. Αυτό τουλάχιστον ισχυρίστηκε στους αστυνομικούς, ομολογώντας ότι ήταν εκείνος που τράβηξε τη σκανδάλη.

[newsit.gr]

Εγγραφείτε στο Newsletter του Ταχυδρόμου