ΕΛΛΑΔΑ

Θέσεις εργασίας: 510 διανομείς, οδηγοί και υπάλληλοι στα ΕΛΤΑ

θέσεις-εργασίας-510-διανομείς-οδηγοί-κα-261885

Τις τελευταίες λεπτομέρειες του διαγωνισμού επεξεργάζονται τα αρμόδια στελέχη του ΑΣΕΠ για την προκήρυξη μόνιμου προσωπικού των ΕΛΤΑ.

Σύμφωνα με πληροφορίες του Ελεύθερου Τύπου, η προκήρυξη καθυστέρησε λόγω της αλλαγής στα κριτήρια των υποψηφίων και πιο συγκεκριμένα στα όρια ηλικίας.

Οπως επισημαίνουν ανώτατα στελέχη των ΕΛΤΑ, σύντομα ο διαγωνισμός θα πάρει το δρόμο του Εθνικού Τυπογραφείου. Η διαδικασία υποβολής αιτήσεων θα γίνει ηλεκτρονικά μέσω ΑΣΕΠ.

Η τελευταία μεγάλη προκήρυξη για μόνιμο προσωπικό στα ΕΛΤΑ ήταν πριν από δέκα χρόνια, ενώ κάθε χρόνο η εταιρία καταφεύγει στη λύση της απασχόλησης εποχικού προσωπικού, προκειμένου να αντιμετωπίσει τις αυξημένες ανάγκες που παρουσιάζονται κατά περιόδους.

Το υπάρχον προσωπικό που εργάζεται στα ταχυδρομεία δεν φτάνει για να καλύψει τις ανάγκες που ανακύπτουν, καθώς ο μέσος όρος ηλικίας είναι τα 52 έτη. Ηδη από τη συνεδρίαση του Διοικητικού Συμβουλίου του Οργανισμού έχει ανάψει το «πράσινο φως» για την έγκριση των προσλήψεων.

Η σχετική απόφαση προβλέπει πως οι θέσεις κατανέμονται ως εξής: 230 Ταχυδρόμων-Διανομέων, 215 Υπάλληλοι Εσωτερικής Εκμετάλλευσης, 25 Διοικητικών στις ειδικότητες: Διοίκησης Εκμετάλλευσης 15, Τεχνικών-Ηλεκτρ. Μηχ/κών 3, Πληροφορικής 7, 25 Οδηγών και 15 Διαμετακομιστών.

Εγγραφείτε στο Newsletter του Ταχυδρόμου