ΕΛΛΑΔΑ

Αίσιο τέλος σε περιπέτεια μάνας και κόρης

αίσιο-τέλος-σε-περιπέτεια-μάνας-και-κό-496270

Σε περιπέτεια κατέληξε η κυριακάτικη βόλτα οικογένειας στα Χάνια. Μητέρα και κόρη απομακρύνθηκαν περίπου στις 12:30 μετά το μεσημέρι από τα υπόλοιπα μέλη, ενώ βρίσκονταν στην περιοχή «Πλιασίδι».

Τα ίχνη τους χάθηκαν και μετά από ώρες αναζήτησης των οικείων τους προσώπων, που δεν είχαν αποτέλεσμα, ενημερώθηκε η αστυνομία και το Τμήμα Πολιτικής Προστασίας της Νομαρχίας.

Στις 2:45 μ.μ. ο υπεύθυνος Πολιτικής Προστασίας ενημέρωσε το κέντρο επιχειρήσεων της Ελληνικής Ομάδας Διάσωσης Μαγνησίας. Άμεσα εξαμελής ομάδα της ΕΟΔ Μαγνησίας κατευθύνθηκε στην περιοχή, έχοντας τηλεφωνική επικοινωνία με τα μέλη της οικογένειας. Σύμφωνα με τον πρόεδρο της ΕΟΔ Σάββα Αϊδαλή ο φόβος της ομάδας ήταν οι συνθήκες που επικρατούσαν στην περιοχή και συγκεκριμένα, ομίχλη και κρύο, καθώς και οι ελάχιστες ώρες που απέμεναν μέχρι τη δύση του ηλίου.

Τελικά μετά από συντονισμένες ενέργειες, μέλος της ΕΟΔ Μαγνησίας εντόπισε τις δύο γυναίκες. Μητέρα και κόρη, οι οποίες ήταν καλά στην υγεία τους, μεταφέρθηκαν στο σημείο που ήταν η υπόλοιπη οικογένεια.

 

Εγγραφείτε στο Newsletter του Ταχυδρόμου