ΕΛΛΑΔΑ

Έστησαν τροχαίο και της άρπαξαν εισπράξεις 17.000 ευρώ

έστησαν-τροχαίο-και-της-άρπαξαν-εισπρ-295304

Καλά διαβασμένοι ήταν οι δύο άγνωστοι κακοποιοί που σκηνοθέτησαν τροχαίο για να αρπάξουν τις εισπράξεις μιας επιχείρησης της Πάτρας από την ταμία η οποία τις μετέφερε στο σπίτι της με το Ι.Χ. αυτοκίνητό της. Φαίνεται ότι γνώριζαν το δρομολόγιό της και έστησαν ενέδρα.

Μόλις η 35χρονη γυναίκα έφτασε στην περιοχή Άνω Καστρίτσι, ένας από τους δράστες προσποιήθηκε ότι είχε τραυματιστεί σε τροχαίο με τη μοτοσικλέτα του, η οποία ήταν πεσμένη στο οδόστρωμα κλείνοντας τον δρόμο στο αυτοκίνητό της. Μόλις, όμως, η γυναίκα βγήκε από το Ι.Χ. για να τον βοηθήσει, ο άγνωστος άρπαξε από μέσα την τσάντα της με τις εισπράξεις της επιχείρησης όπου εργάζεται, ύψους 16.954,36 ευρώ και διάφορα προσωπικά της έγγραφα!

Και ενώ η 35χρονη είχε μείνει άγαλμα, ο κακοποιός ανέβηκε σε άλλη μοτοσικλέτα στην οποία περίμενε ένας συνεργός του και έγιναν καπνός! Το θύμα κατήγγειλε την κλοπή στην Ασφάλεια, οι άνδρες της οποίας διαπίστωσαν ότι η μηχανή που χρησιμοποιήθηκε για το «μαϊμού» τροχαίο ατύχημα είχε κλαπεί δύο ημέρες πριν από την Πάτρα. Η Σήμανση πήρε δακτυλικά αποτυπώματα και γενετικό υλικό και οι δράστες αναζητούνται.

[protothema.gr]

Εγγραφείτε στο Newsletter του Ταχυδρόμου