ΕΛΛΑΔΑ

Ανατίναξαν ΑΤΜ και έφυγαν με 137.000 ευρώ

ανατίναξαν-ατμ-και-έφυγαν-με-137-000-ευρώ-297265

Με 137.000 ευρώ φέρεται να έφυγε τα ξημερώματα της Πέμπτης από τα Οινόφυτα στη Βοιωτία, η γνωστή – άγνωστη συμμορία που ανατινάζει ΑΤΜ! Ήταν περίπου 03:30 όταν ολόκληρη η περιοχή γύρω από το υποκατάστημα της Τράπεζας Πειραιώς, σηκώθηκε στο πόδι από ισχυρή έκρηξη που προερχόταν από ανατίναξη του ΑΤΜ

Με τη γνωστή μέθοδο, αυτή τη φορά οι κακοποιοί πέτυχαν να φύγουν με γερή μπάζα στα χέρια τους, αφού η λεία υπολογίζεται σε 137.000 ευρώ που ήταν το περιεχόμενο. Σύμφωνα με πληροφορίες στο σχέδιο συμμετείχαν τρία άτομα τα οποία και διέφυγαν προς άγνωστη κατεύθυνση με ένα σκουρόχρωμο 5θυρο ΙΧ.

Χτύπημα σε ΑΤΜ της Πιερίας

Μηχάνημα αυτόματης ανάληψης μετρητών (ΑΤΜ) επιχείρησαν να παραβιάσουν άγνωστοι, τα ξημερώματα στο Μακρύγιαλο Πιερίας, όταν όμως χτύπησε ο συναγερμός επιβιβάστηκαν σε δύο μοτοσικλέτες και χάθηκαν στο σκοτάδι. Κατά τη διαφυγή τους και στη θέα δύο περιπολικών της Αστυνομίας, που έφτασαν επί τόπου, πυροβόλησαν στον αέρα -πιθανότατα με ημιαυτόματο όπλο- για εκφοβισμό.

Σύμφωνα με την Αστυνομία, οι τέσσερις δράστες έφτασαν στις 4.10 μετά τα μεσάνυχτα στο ΑΤΜ, το οποίο βρίσκεται σε πρώην δημοτικό κατάστημα της περιοχής. Οι άγνωστοι φαίνεται ότι αποπειράθηκαν να ανοίξουν το ΑΤΜ με οξυγονοκόλληση. Είναι χαρακτηριστικό ότι στο σημείο βρέθηκαν μία φιάλη οξυγόνου, μπαταρία και καλώδια, «σύνεργα» τα οποία εγκατέλειψαν άρον-άρον όταν ήχησε ο συναγερμός.

Από τις αστυνομικές Αρχές της περιοχής διενεργείται προανάκριση για τον εντοπισμό των δραστών.

Πληροφορίες: lamiareport.gr – ΑΠΕ ΜΠΕ

Εγγραφείτε στο Newsletter του Ταχυδρόμου