«Πλαστογράφησα το διαβατήριο του Γκάλη για να παίξει στην Εθνική»

Τελευταία ενημέρωση: 2017-09-12, 22:15:13
«Πλαστογράφησα το διαβατήριο του Γκάλη για να παίξει στην Εθνική»

Μια μεγάλη αποκάλυψη έκανε το απόγευμα της Τρίτης ο Άγις Κυνηγόπουλος, πρώην αρχηγός των Εθνικών ομάδων μπάσκετ και τότε αντιπρόεδρος της ΕΟΚ, ο οποίος μιλώντας στον ΣΠΟΡ FM, τόνισε ότι πλαστογράφησε το διαβατήριο και την ταυτότητα του Νίκου Γκάλη, ώστε να παίξει στην Εθνική. Όπως ανέφερε μάλιστα, ότι «το αδίκημά του παρεγράφη».

Αναλυτικά όσα δήλωσε ο Κυνηγόπουλος:

«Έπρεπε να βγάλω ένα διαβατήριο στον Γκάλη, για να μπορεί να αγωνιστεί στην Ελλάδα! Πήγα, επομένως, σε έναν πρόεδρο κοινότητας (σ.σ. στην Κοινότητα Τριλόφου), προκειμένου να μου δώσει ένα πλαστό διαβατήριο!

Μετά, στην αστυνομία, σε έναν γνωστό μου, ο οποίος μου έδωσε βεβαίωση, που υπείχε θέση ταυτότητας και ακολούθως, στον τότε γενικό γραμματέα Αθλητισμού, Κώστα Παπαναστασίου, από τον οποίο ζήτησα διαβατήριο μιας χρήσεως!

Πάτησε, τότε, ένα κουμπί, προκειμένου να έρθει ένας υπάλληλος και να τακτοποιήσει το ζήτημα, αλλά, την ίδια στιγμή, χτύπησε το τηλέφωνό του και τον ζήτησε ο υπουργός Αχιλλέας Καραμανλής, εκτάκτως.

Φεύγοντας, όμως, ο Παπαναστασίου είπε στον υπάλληλό του "δώσε στον κ. Κυνηγόπουλο ό,τι σου ζητήσει" και έτσι, πήρα το διαβατήριο του Γκάλη. Έτσι έπαιξε στην Εθνική ο Γκάλης! Μάλιστα, ο υπουργός δήλωσε αργότερα πως ’’το αδίκημα του Κυνηγόπουλου παρεγράφη’’»!

«Η πλάκα είναι ότι ρωτούσαν τον Γκάλη ’’από πού είσαι’’ και εκείνος απαντούσε ’’ρωτήστε τον πρόεδρο’’»!

in.gr

 

 

Ακολουθήστε τον ΤΑΧΥΔΡΟΜΟ στο GOOGLE NEWS για άμεση ενημέρωση.
Δείτε όλες τις τελευταίες ειδήσεις από τον Βόλο, την Μαγνησία, την Ελλάδα και τον κόσμο
απο τον
ΤΑΧΥΔΡΟΜΟ
Σχόλια
Δεν υπάρχουν σχόλια γι'αυτό το άρθρο
Αποστολή σχολίου
9
+
8
=