ΕΛΛΑΔΑ

Στην Κέρκυρα η κηδεία της 18χρονης που βασανίστηκε μέχρι θανάτου από τον πατέρα της

στην-κέρκυρα-η-κηδεία-της-18χρονης-που-β-323340

Ράγισαν καρδιές στην κηδεία της 18χρονης κοπέλας, που έχασε τη ζωή της από τα χέρια του ίδιου της του πατέρα, μέσα στο σπίτι τους στην Πετρούπολη.

Η κηδεία έγινε στην Κέρκυρα, όπου διαμένουν η μητέρα της και ο αδελφός της, στον Ι.Ν. Αγ. Σπυρίδωνα Κωτσέλα.

Η 18χρονη κοπέλα οδηγήθηκε στην τελευταία της κατοικία ντυμένη νύφη, ενώ τραγική φιγούρα ήταν η μητέρα της, η οποία κατέρρευσε στα χέρια των παιδιών και των συγγενών της, κατά την νεκρώσιμη ακολουθία. Στο σημείο έφτασε ασθενοφόρο του ΕΚΑΒ, ενώ σε όλη την διάρκεια της ακολουθίας δίπλα της παρέμειναν γιατροί.

Ράκος ήταν όμως και ο σύντροφος της νεαρής κοπέλας, ο οποίος δεν μπορεί να πιστέψει πόσο άδικα έφυγε από την ζωή, η 18χρονη.

Το κορίτσι εξέπνευσε μετά από νοσηλεία 4 ημέρων στην Εντατική του Θριάσιου Νοσοκομείου. Στην Εντατική του ΚΑΤ εξακολουθεί να νοσηλεύεται ο πατέρας της, με την κατάσταση της υγείας τους να εξελίσσεται θετικά και να είναι θέμα ωρών, σύμφωνα με εκτιμήσεις, να καταθέσει στους αστυνομικούς για όσα συνέβησαν την μοιραία ημέρα στο διαμέρισμα του, που οδήγησαν στον άδικο θάνατο του άτυχου κοριτσιού.

«Ο ασθενής Κ.Γ., 55 ετών νοσηλεύεται στη Β Μονάδα Εντατικής Θεραπείας από τις 30/08/2017 με εισπνευστικό έγκαυμα. Στις 04/09/2017 διεκόπη η καταστολή περί ώρα 12:00πμ και ο ασθενής αποσωληνώθηκε επιτυχώς περί ώρα 21:00μμ. Παραμένει σε αυτόματη αναπνοή, σταθερός αιμοδυναμικά», αναφέρει ανακοίνωση του ΚΑΤ που υπογράφει ο Διοικητής, Νικόλαος Κοντοδημόπουλος.

Όπως έκανε γνωστό μέσω του ΑΝΤ1 η συνήγορος της, η μητέρα της 18χρονης θα κινηθεί νομικά κατά του συζύγου τηςγια τον θάνατο του παιδιού τους.

[ΑΝΤ1]

Εγγραφείτε στο Newsletter του Ταχυδρόμου