ΕΛΛΑΔΑ

Δυστυχώς δεν άντεξε η 18χρονη από την Πετρούπολη

δυστυχώς-δεν-άντεξε-η-18χρονη-από-την-πε-328322

Έχασε τελικά τη μάχη για τη ζωή η 18χρονη κοπέλα από την Πετρούπολη, που έζησε τη φρίκη στα χέρια του ίδιου της του πατέρα.

Το άτυχο κορίτσι νοσηλευόταν στην Εντατική ύστερα από τα βασανιστήρια στα οποία την υπέβαλε ο 55χρονος, ο οποίος μάλιστα προσπάθησε να καλύψει τη δολοφονία της ίδιας του της κόρης, βάζοντας φωτιά στο σπίτι τους.

Από τα μέχρι στιγμής στοιχεία, είναι ξεκάθαρο ότι ο 55χρονος επιχείρησε πρώτα να πνίξει τη 18χρονη, πριν βάλει φωτιά στο σαλόνι του διαμερίσματός τους, στην Πετρούπολη.

Παρά τις απειλές, που σύμφωνα με πληροφορίες είχαν δεχθεί, η νεαρή κοπέλα δεν έφυγε με τη μητέρα και τον αδερφό της για το Ιόνιο, μόνο και μόνο επειδή ήθελε να σπουδάσει στην Αθήνα. Επικοινωνούσε σχεδόν καθημερινά με τη μητέρα της και φέρεται να της είπε να μην επιστρέψει, γιατί ο 55χρονος δεν είχε ξεπεράσει τα ψυχολογικά προβλήματα, που αντιμετώπιζε.

Ο παιδοκτόνος πατέρας που νοσηλεύεται στο ΚΑΤ παρουσιάζει συνεχώς καλύτερη εικόνα, αν και μέχρι στιγμής δεν έχουν καταφέρει οι αστυνομικοί να του πάρουν κατάθεση. Το μόνο σίγουρο είναι όταν συνέλθει θα έρθει αντιμέτωπος με την κατηγορία της ανθρωποκτονίας από πρόθεση και μάλιστα της ίδιας της κόρης!

Σχετικά άρθρα:

zougla.gr

#Tags

Εγγραφείτε στο Newsletter του Ταχυδρόμου