ΕΛΛΑΔΑ

Παπάς – πιστολέρο απήγαγε επιχειρηματία!

παπάς-πιστολέρο-απήγαγε-επιχειρημα-501675

Τι άλλο θα δουν τα μάτια μας; Ενας ιερωμένος, ένας “άνθρωπος του Θεού”, έφθασε στο σημείο να πυροβολήσει εν ψυχρώ με… “Καλάσνικοφ” μπροστά στα μάτια των πιστών του και να απαγάγει έναν συνάνθρωπό του! Το απίστευτο περιστατικό συνέβη στην Κρήτη και ο ιερέας- πιστολέρο αναζητείται…
Ο 37χρονος παπάς ανέλαβε να “βοηθήσει” τον 33χρονο αδερφό του να λύσει τις διαφορές που είχε με έναν 52χρονο ελαιοχρωματιστή. Και το έκανε με τον χειρότερο δυνατό τρόπο, στην κεντρική πλατεία των Μοιρών Ηρακλείου και μπροστά στα έκπληκτα μάτια δεκάδων αυτοπτών μαρτύρων! Αφού αναζήτησαν τον 52χρονο στο σπίτι του και δεν τον βρήκαν, ζήτησαν από την σύζυγο του το κινητό του, δήθεν για να κλείσουν κάποια συνεργασία.
Όταν τον βρήκαν σε κάποιο καφενείο της πλατείας, ο 37χρονος ιερέας που φορούσε πολιτικά τον κάλεσε να μπει στο νοικιασμένο αυτοκίνητό τους. Όμως, ο 52χρονος φοβήθηκε και ο αδελφός του παπά άρχισε να πυροβολεί με το “Καλάσνικοφ” στο έδαφος μπροστά στα πόδια του, ενώ ο ιερωμένος πυροβολούσε στον αέρα! Αμέσως μετά άρπαξαν τον ελαιοχρωματιστή και τον επιβίβασαν στο αυτοκίνητο, με το οποίο τράπηκαν σε φυγή.
Τον μετέφεραν στην περιοχή των Πιτσιδίων, όπου τον χτύπησαν στο δεξί μάτι και στο πίσω μέρος της κεφαλής με τα κοντάκια των όπλων και τον εγκατέλειψαν προειδοποιώντας τον να μην πάει στην Αστυνομία! Ο 52χρονος κατάφερε να φτάσει πεζός σε κατοικημένη περιοχή, όπου κατήγγειλε την αρπαγή και τον ξυλοδαρμό του και στη συνέχεια μεταφέρθηκε στο νοσοκομείο για τις πρώτες βοήθειες.

Εγγραφείτε στο Newsletter του Ταχυδρόμου