ΕΛΛΑΔΑ

Είχαν σκοτώσει τον γιο του και μιμούνταν τη φωνή του για να πάρουν λύτρα…

είχαν-σκοτώσει-τον-γιο-του-και-μιμούντ-338682

Ανατριχίλα προκαλούν οι λεπτομερείς αποκαλύψεις για την συμμορία Πακιστανών που απήγαγαν και δολοφόνησαν από την πρώτη κιόλας ημέρα έναν 21χρονο ομοεθνή τους και, αφού τον έθαψαν πρόχειρα, τηλεφωνούσαν στον πατέρα του μιμούμενοι τη φωνή του και ζητώντας του να στείλει λύτρα, τάχα για να τον απελευθερώσουν!

Τρεις Πακιστανοί ηλικίας 21, 34 και 51 χρόνων έχουν συλληφθεί στη Θεσσαλονίκη από αστυνομικούς της Ασφαλείας Πατρών και Δυτικής Αχαΐας και του τμήματος Εγκλημάτων Κατά Ζωής Θεσσαλονίκης βάσει ενταλμάτων του ανακριτή Πατρών και αναζητούνται για να συλληφθούν ακόμη δύο, τα πλήρη στοιχεία των οποίων είναι γνωστά στις αρχές. Όλοι κατηγορούνται σε βαθμό κακουργήματος για αρπαγή, διάπραξη και συνέργεια σε ανθρωποκτονία από πρόθεση και εκβίαση.

Ο άτυχος 21χρονος είχε εξαφανιστεί στις 4 Ιουλίου και δυο ημέρες αργότερα δυο συμπατριώτες του δήλωσαν την εξαφάνιση στην Ασφάλεια Δυτικής Αχαΐας. Το αυτοκίνητό του βρέθηκε εγκαταλελειμμένο σε αγροτική περιοχή στο Λιμνοχώρι Αχαΐας, αλλά η υπόθεση πήρε διαστάσεις όταν ο πατέρας του αγνοούμενου τηλεφώνησε από το Πακιστάν και κατήγγειλε ότι άγνωστοι είχαν απαγάγει το γιο του, αλλά διέκοψαν κάθε επικοινωνία όταν τους κατέβαλε σε τράπεζα 5.000 ευρώ ως λύτρα για να μην τον σκοτώσουν.

Οι αστυνομικοί αξιοποίησαν όσα στοιχεία είχαν στην διάθεσή τους και έφτασαν στη σύλληψη των τριών εκ των δραστών. Από αυτούς, ο 34χρονος ομολόγησε ότι είχαν σκοτώσει τον άτυχο νεαρό αμέσως μετά την απαγωγή και ότι ο 50χρονος συνεργός του μιμούνταν τη φωνή του 21χρονου στις συνομιλίες με τον πατέρα του, για να τον πείσουν ότι είναι ζωντανός! Μάλιστα, υπέδειξε στους αστυνομικούς ένα αρδευτικό κανάλι που διασχίζει μια αγροτική περιοχή στην Λακκόπετρα Αχαΐας, όπου είχαν θάψει τη σορό του άτυχου αλλοδαπού.

[protothema.gr]

Εγγραφείτε στο Newsletter του Ταχυδρόμου