ΕΛΛΑΔΑ

Κουτσούμπας: «Η αντιλαϊκή πολιτική της συγκυβέρνησης ΣΥΡΙΖΑ-ΑΝΕΛ συνεχίζει»

κουτσούμπας-η-αντιλαϊκή-πολιτική-τη-350009

«Η αντιλαϊκή πολιτική της συγκυβέρνησης ΣΥΡΙΖΑ – ΑΝΕΛ συνεχίζει», επισήμανε ο γγ του Κομμουνιστικού Κόμματος Δημήτρης Κουτσούμπας.

Ήδη ο ΕΝΦΙΑ έρχεται, νέα φορολογικά βάρη, νέες περικοπές σε μισθούς και συντάξεις, τα προβλήματα μεγαλώνουν, τα εθνικά θέματα, όπως συνηθίζουμε να τα λέμε, διογκώνονται, επισήμανε ο κύριος Κουτσούμπας και ζήτησε από τον ελληνικό λαό «να συνεχίσει την πάλη του».

Ο ΓΓ της ΚΕ του ΚΚΕ Δημήτρης Κουτσούμπας παρευρέθηκε σήμερα το πρωί στα εγκαίνια του Μουσείου – Μνημείου για τον ΔΣΕ, στο χωριό Θεοτόκος στο Γράμμο.

Ολόκληρη η δήλωση:

«Δυστυχώς η αντιλαϊκή πολιτική της συγκυβέρνησης ΣΥΡΙΖΑ – ΑΝΕΛ συνεχίζει, καθώς περνάει τον τρίτο χρόνο της διακυβέρνησης συνεχίζει ακάθεκτη, ενάντια σε όλα τα λαϊκά στρώματα της πατρίδας μας. Ήδη ο ΕΝΦΙΑ έρχεται, νέα φορολογικά βάρη, νέες περικοπές σε μισθούς και συντάξεις, τα προβλήματα μεγαλώνουν, τα εθνικά θέματα, όπως συνηθίζουμε να τα λέμε, διογκώνονται. Πρέπει ο ελληνικός λαός να συνεχίσει την πάλη του, να την αναπτύξει παραπέρα αυτή τη νέα περίοδο μέχρι την οριστική ανατροπή αυτών των πολιτικών, αλλά και των αιτιών που γεννάνε αυτές τις πολιτικές».

iefimerida.gr

#Tags

Εγγραφείτε στο Newsletter του Ταχυδρόμου