ΕΛΛΑΔΑ

Σπείρα άδειαζε περίπτερα. Αγγίζει τα 100.000 ευρώ η λεία τους

σπείρα-άδειαζε-περίπτερα-αγγίζει-τα-100-000-352320

Όσο προχωράει η προανάκριση που διενεργεί η Ασφάλεια Χανίων σε συνεργασία με αστυνομικούς των τμημάτων Κισσάμου και Αποκορώνου για την δραστηριότητα της πενταμελούς σπείρας που «χτυπούσε» περίπτερα στις συγκεκριμένες περιοχές, τόσο αποκαλύπτεται η πλούσια λεία της.

Οι δυο Έλληνες ηλικίας 27 και 46 χρόνων, μαζί με δύο Αλβανούς ηλικίας 25 και 28 χρόνων και έναν 30χρονο Σύρο είχαν συλληφθεί στις 30 Απριλίου και στις 2 Μαΐου μετά την εξιχνίαση δύο κλοπών σε περίπτερα. Η προανάκριση αποκάλυψε ότι το ρόλο του συντονιστή στις κλοπές είχε ένας δεύτερος 46χρονος ο οποίος είναι έγκλειστος σε σωφρονιστικό κατάστημα για άλλα αδικήματα.

Στην πορεία της έρευνας, εξιχνιάστηκαν και άλλες δύο κλοπές στα ίδια περίπτερα, ενώ η συνολική λείας της συμμορίας σε μετρητά, συσκευασίες καπνού, πακέτα τσιγάρων και ηλεκτρονικές συσκευές υπολογίστηκε ότι ξεπερνά τα 100.000 ευρώ! Δεν αποκλείεται, μάλιστα, να ανεβεί ακόμη περισσότερο καθώς η προανάκριση συνεχίζεται και ερευνά και άλλες κλοπές. Σε βάρος των δραστών σχηματίστηκε συμπληρωματική δικογραφία που διαβιβάστηκε στον εισαγγελέα Πλημμελειοδικών Χανίων.

[protothema.gr]

Εγγραφείτε στο Newsletter του Ταχυδρόμου