ΕΛΛΑΔΑ

Καταγγελία: Κατέβασαν πυροσβέστες από πλοίο στην Κεφαλλονιά

καταγγελία-κατέβασαν-πυροσβέστες-απ-352574

Απίστευτη αδράνεια, έλλειψη αντανακλαστικών, αποτελεσματικότητας, τι να «χρεώσεις» και πού για το νέο τραγελαφικό περιστατικό που καταγγέλλεται από πυροσβέστες που επιχείρησαν στη φωτιά της Κεφαλονιάς

Την άμεση παρέμβαση του πρωθυπουργού Αλέξη Τσίπρα ζητά με επιστολή της η Πανελλήνια Ομοσπονδία Πενταετούς Υποχρέωσης & Συμβασιούχων Πυροσβεστών, για να φύγουν από την Κεφαλονιά πυροσβέστες που επιχειρούσαν στο νησί κατά τη διάρκεια της φωτιάς. Οι πυροσβέστες αποδεσμεύτηκαν, αλλά παραμένουν αποκλεισμένοι στο λιμάνι, αφού δεν τους επετράπη η επιβίβαση σε πλοίο.

Η ΠΟΠΥΣΥΠ με την επιστολή της καταγγέλλει ότι «μόλις τώρα πληροφορηθήκαμε από συναδέλφους, που επιχειρούσαν στην Κεφαλονιά και αποδεσμεύτηκαν, ότι οι ίδιοι πηγαίνοντας στο λιμάνι, για να φύγουν από την νήσο της Κεφαλονιάς, η εταιρεία kefalinia line με προκλητικό τρόπο τους κατέβασε προσβάλλοντας τους από το καράβι της, διότι δεν έχει σύμβαση με τους πυροσβέστες, όπως ισχυρίζεται».

«Ζητούμε την άμεση παρέμβαση σας, ώστε οι συνάδελφοι να αποχωρήσουν από την Κεφαλονιά, διότι η παραμονή τους εκεί επιβαρύνεται με χρήματα -φαγητό διαμονή κλπ – τα οποία όμως δεν τα έχουν και αδυνατούν», καταλήγει η επιστολή.

Η επιστολή της Ομοσπονδίας από το επίσημο site της

Φωτό Αρχείου

thetoc.gr

Εγγραφείτε στο Newsletter του Ταχυδρόμου