ΕΛΛΑΔΑ

«Σκούπα» με περαίωση στις εκκρεμότητες

σκούπα-με-περαίωση-στις-εκκρεμότητ-504287

Σκληρή κριτική στα όσα είπε ο πρωθυπουργός στην 75η ΔΕΘ ασκούν τα κόμματα της αντιπολίτευσης μία ημέρα μετά τη συνέντευξη Τύπου του Γ. Παπανδρέου στη Θεσσαλονίκη.
«Τα ψέματα τελείωσαν, τα προσχήματα τελείωσαν και οι μάσκες έπεσαν», δηλώνει η ΝΔ, σχολιάζοντας τα όσα είπε στη Θεσσαλονίκη ο πρωθυπουργός τόσο στη συνέντευξη Τύπου, όσο και στην ομιλία του το βράδυ του Σαββάτου.
Ο εκπρόσωπος της ΝΔ, Πάνος Παναγιωτόπουλος, δήλωσε ότι πέρσι στη ΔΕΘ ο Γ. Παπανδρέου παραπλάνησε πολιτικά τον ελληνικό λαό με το «υπάρχουν λεφτά» και τώρα αποδεικνύεται ότι δεν μπορεί να βγάλει τη χώρα από την κρίση, καθώς όπως ανέφερε ο κ. Παναγιωτόπουλος είναι ο ίδιος μέρος του προβλήματος που αντιμετωπίζει η χώρα.
Δριμεία κριτική στον πρωθυπουργό άσκησε και η γενική γραμματέας του ΚΚΕ, Αλέκα Παπαρήγα, η οποία δήλωσε ότι «το ότι ο πρωθυπουργός επέμενε ότι θα φέρει την αλλαγή χωρίς να τον ενδιαφέρει το πολιτικό κόστος, σημαίνει ότι γράφει τον κόσμο στα παλιά του τα παπούτσια».
Σχολιάζοντας τη δήλωση του πρωθυπουργού για έξοδο της Ελλάδας από την κρίση το 2013 η κυρία Παπαρήγα επεσήμανε ότι «η ανάκαμψη θα είναι αναιμική και θα έρθει καινούργια κρίση», αμφισβήτησε την ημερομηνία λήξης της κρίσης και υπογράμμισε ότι «το θέμα είναι ότι η ανάκαμψη θα βρει τους εργαζομένους με χαμένα δικαιώματα, θα τους βρει σύγχρονους δούλους».
«Η κυβέρνηση Γ. Παπανδρέου, όπως ο κυβερνητικός εκπρόσωπος πριν από μήνες είχε πει, είναι μια κυβέρνηση που δεν μπορεί να εγγυηθεί τίποτα. Αυτό ακριβώς σε όλο το μεγαλείο ανέδειξε η χθεσινή συνέντευξη του πρωθυπουργού στη Διεθνή Έκθεση Θεσσαλονίκης», είπε ο πρόεδρος της ΚΟ του ΣΥΡΙΖΑ, Αλέξης Τσίπρας.

Εγγραφείτε στο Newsletter του Ταχυδρόμου