ΕΛΛΑΔΑ

Απολογούνται οι γονείς του μωρού που κατανάλωσε ναρκωτικό χάπι

απολογούνται-οι-γονείς-του-μωρού-που-κ-372407

Στον εισαγγελέα Λαμίας οδηγούνται σήμερα η ανήλικη μητέρα και ο 23χρονος σύντροφός της, προκειμένου να απολογηθούν για την υπόθεση του αγοριού, μόλις ενάμιση έτους, το οποίο κατανάλωσε ναρκωτική ουσία.

Το βράδυ της Τετάρτης, τα δύο αδελφάκια του, 3,5 και 2,5 ετών, έφυγαν με εντολή εισαγγελέα και συνοδεία κοινωνικών λειτουργών του «Χαμόγελου του Παιδιού» προκειμένου να μεταφερθούν στο νοσοκομείο Παίδων, όπου θα τους γίνουν όλες οι απαραίτητες εξετάσεις, ώστε να εξακριβωθεί ότι η υγεία τους δεν διατρέχει κίνδυνο.

Η κατάσταση που έχει περιγραφεί για το περιβάλλον στο οποίο ζούσαν τα τρία παιδιά και φυσικά το τραγικό περιστατικό με την ανίχνευση της ναρκωτικής ουσίας «Βουλμπεγκάλ» στο 18 μηνών αγοράκι δεν αφήνουν πολλά περιθώρια στους δικαστικούς λειτουργούς παρά να διατάξουν την απομάκρυνση των παιδιών από την οικογένεια.

Το αν θα αρθεί η επιμέλειά τους θα εξετασθεί κατά την απολογία των κατηγορουμένων που έχει ορισθεί για τις 13.00.

Όλα αποκαλύφθηκαν από την εσπευσμένη εισαγωγή του αγοριού στα επείγοντα του νοσοκομείου Λαμίας το πρωί της Τρίτης (1/8/17). Εκεί οι γιατροί διαπίστωσαν από τις εξετάσεις ότι έχει εκτεθεί στη ναρκωτική ουσία «Βουλμπεγκάλ», της οποίας φέρεται να κάνει χρήση ο 23χρονος πατέρας του.

Το γεγονός ότι τα ναρκωτικά που βρήκε η Ασφάλεια Λαμίας στο σπίτι στο Αυλάκι Στυλίδας, όπου συζούσε ο 23χρονος με τη 17χρονη μητέρα του μωρού, ήταν σε τέτοιο σημείο όπου δεν θα μπορούσε να τα φτάσει, ενίσχυσε τις υποψίες ότι ο ίδιος ο «πατέρας» είχε δώσει το χάπι στο μωρό.

Πηγή zougla.gr με πληροφορίες από το lamiareport.gr

Εγγραφείτε στο Newsletter του Ταχυδρόμου