ΕΛΛΑΔΑ

«Ένιωσα ένα κάψιμο στο σώμα» λέει η 29χρονη που τραυματίστηκε από αδέσποτη σφαίρα

ένιωσα-ένα-κάψιμο-στο-σώμα-λέει-η-29χρ-372472

Σταθερή έχοντας ξεφύγει τον κίνδυνο η 29χρονη κοπέλα που χτυπήθηκε από «αδέσποτη σφαίρα» ύστερα από συμπλοκή στον Κορυδαλλό, παραμένει νοσηλευόμενη στο «Αττικό» νοσοκομείο.

Τυχερή μέσα στην ατυχία της αφού η 29χρονη κοπέλα βρήκε το κουράγιο παρά το σοκ της να εξηγήσει στους δικούς της ανθρώπους τι ακριβώς συνέβη τη στιγμή του καβγά και πώς την τραυμάτισε η σφαίρα.

«Εκείνη την ώρα που έγινε το συμβάν εγώ καθόμουν στην καφετέρια μαζί με τον αρραβωνιαστικό μου όταν ακούσαμε μια παρέα να τσακώνεται. Δεν έδωσα σημασία στην αρχή όταν ξαφνικά ένιωσα ένα κάψιμο στο σώμα μου και κατάλαβα ότι αιμορραγώ από σφαίρα. Ο αρραβωνιαστικός μου αγχώθηκε κι αυτός πολύ, εγώ δεν καταλάβαινα τι συνέβαινε απλά ότι δέχθηκα σφαίρα και μετά διακομίστηκα στο νοσοκομείο» λέει η 29 χρονη κοπέλα.

Το χρονικό της υπόθεσης

Όλα συνέβησαν στις 23:25 την Τρίτη το βράδυ σε καφετέρια του Κορυδαλλού στην πλατεία Ελευθερίας, συγκεκριμένα στην οδό Ταξιαρχών 16. Η 29χρονη καθόταν σε καφετέρια της περιοχής με την παρέα της όταν ξαφνικά δέχτηκε σφαίρα! Την ίδια ώρα, λίγα μέτρα παρακάτω, έξω από ένα κομμωτήριο που ανήκει σε Αρμένιο, υπήρξε συμπλοκή και έπεσαν πυροβολισμοί.

Η αστυνομίαεκτιμά ότι από τους πυροβολισμούς στο κομμωτήριο, μία σφαίρα βρήκε την άτυχη γυναίκα στην κοιλιά με αποτέλεσμα να πάθει τρώση εντέρου.

Η 29χρονη μεταφέρθηκε στο «Αττικό» Νοσοκομείο όπου χειρουργήθηκε και η κατάσταση της υγείας της δεν εμπνέει ανησυχία.

Η αστυνομία που πραγματοποιεί έρευνες για τον εντοπισμό και τη σύλληψη του δράστη έχει κάνει μέχρι στιγμής έξι προσαγωγές, ενώ την υπόθεση έχει αναλάβει το Τμήμα Ανθρωποκτονιών.

Βίντεο-ντοκουμέντο από κάμερα ασφαλείας κοντά στο σημείο όπου σημειώθηκε το περιστατικό κατέγραψε τις στιγμές μετά τους πυροβολισμούς και την αναστάτωση που προκλήθηκε

[protothema.gr]

Εγγραφείτε στο Newsletter του Ταχυδρόμου