ΕΛΛΑΔΑ

Πρωτοφανής επίθεση Πάγκαλου στις Ένοπλες Δυνάμεις – Η απάντηση Καμμένου

πρωτοφανής-επίθεση-πάγκαλου-στις-ένο-374093

«Πόλεμος» έχει ξεσπάσει μεταξύ του υπουργού Εθνικής Άμυνας, Πάνου Καμμένου και του πρώην υπουργού του ΠΑΣΟΚ, Θεόδωρου Πάγκαλου μετά την άνευ προηγουμένου επίθεση του Θεόδωρου Πάγκαλου στον ελληνικό στρατό.

Ο ατσαλάκωτος στρατός

«Ο στρατός του Καμμένου είναι ατσαλάκωτος, δεν πάει πουθενά, δεν πάει στους σεισμούς, δεν πάει στις πυρκαγιές, δεν πάει πουθενά που μπορεί να εκτεθεί…», είπε ο Θεόδωρος Πάγκαλος στον ραδιοφωνικό σταθμό ΒΗΜΑ Fm.

Ο Θεόδωρος Πάγκαλος εξαπέλυσε άνευ προηγουμένου επίθεση στα στελέχη του Στρατεύματος, τα οποία επιμένει ότι είναι αντιπαραγωγικά, ενώ δεν δίστασε να πει πως προσεύχεται για να μην δοθεί η ευκαιρία να δοκιμαστεί το αξιόμαχο των Ενόπλων Δυνάμεων.

«Κάνει μόνο παρελάσεις και παρουσιάσεις όπλων στον υπουργό…Είναι στρατός οπερέτας, ενώνω τις ευχές μου,τις προσευχές μου με τις δικές σας να μην μας δοθεί η ευκαιρία να δοκιμάσουμε το αξιόμαχό του» σχολίασε ο πρώην υπουργός του ΠΑΣΟΚ.

«Τα Canadair δεν εμφανίστηκαν καθόλου. Τα ελικόπτερα εμφανίστηκαν με πάρα πολύ μεγάλη καθυστέρηση… ήταν πολύ περιορισμένη η βοήθεια που έδωσαν τα μέσα του στρατού» τόνισε ο κ. Πάγκαλος.

Δεν είναι η πρώτη φορά που ο πρώην κορυφαίος υπουργός του ΠΑΣΟΚ επιτίθεται στις Ένοπλες Δυνάμεις. Στο παρελθόν είχε χαρακτηρίσει «αντιπαραγωγικούς» τους στρατιωτικούς και είχε ζητήσει μειώσεις στους δήθεν υψηλούς μισθούς τους.

ο κόκκινο μπουρνούζι

Ο υπουργός Άμυνας, απάντησε – όπως συνηθίζει- μέσω ανάρτησης στον λογαριασμό του στο Twitter.

Ο υπουργός Εθνικής Άμυνας ανήρτησε μία φωτογραφία που δείχνει τον Θεόδωρο Πάγκαλο να φορά ένα κόκκινο μπουρνούζι και έγραψε το παρακάτω μήνυμα:

“Ο Πάγκαλος που ήθελε τις Σημαίες να τις παίρνει ο άνεμος και θεωρούσε τους στρατιωτικούς αντιπαραγωγικούς να μην πιάνει στο στόμα του τις ΕΔ”.

Δείτε την ανάρτηση:

CNN Greece

#Tags

Εγγραφείτε στο Newsletter του Ταχυδρόμου