ΕΛΛΑΔΑ

Ολοκληρώθηκε ο πλειστηριασμός για την εταιρεία ΠΗΓΑΣΟΣ

ολοκληρώθηκε-ο-πλειστηριασμός-για-τη-381566

Ολοκληρώθηκε στο Ειρηνοδικείο η διαδικασία αναγκαστικού πλειστηριασμού περιουσιακών στοιχείων της ΠΗΓΑΣΟΣ. Η διαδικασία ανέδειξε την εταιρία του Ιβάν Σαββίδη DIMERA κάτοχο πλέον των εφημερίδων του Ομίλου ΕΘΝΟΣ, ΕΘΝΟΣ της ΚΥΡΙΑΚΗΣ και ΗΜΕΡΗΣΙΑ και τον δικηγόρο Χρήστο Χαντζαρίδη κάτοχο των 678.736 μετοχών της εταιρίας τηλεοπτικών παραγωγών ΑΝΩΣΗ ΑΕ.

Η προσφορά του δικηγόρου είχε κατατεθεί χθες και αφορούσε ποσό 25.000 ευρώ, ενώ οι επίμαχες μετοχές έβγαιναν από την τράπεζα σε πλειστηριασμό με αρχική τιμή 20 χιλιάδες ευρώ.

Για όλες τις άλλες μετοχές που κατέχει η ΠΗΓΑΣΟΣ, πλην εκείνων του τηλεοπτικού σταθμού MEGA που είναι εκτός διαδικασίας, δεν κατατέθηκε καμία προσφορά και έτσι για αυτές ο πλειστηριασμός ματαιώνεται.

Λίγο πριν ξεκινήσει η διαδικασία έγινε συνεννόηση μεταξύ εργαζομένων του Ομίλου που βρέθηκαν στο Ειρηνοδικείο με μέλη του κινήματος “δεν πληρώνω” που όπως κάθε Τετάρτη βρέθηκαν στο δικαστικό μέγαρο με σκοπό την αποτροπή πλειστηριασμών σπιτιών. Οι εργαζόμενοι της ΠΗΓΑΣΟΣ ζήτησαν να μην εμποδιστεί η διαδικασία καθώς όπως είπαν από τον πλειστηριασμό αυτό κρίνεται η εργασία τους αλλά και η καταβολή δεδουλευμένων περίπου πέντε μηνών.

Πηγή: ΑΠΕ-ΜΠΕ

#Tags

Εγγραφείτε στο Newsletter του Ταχυδρόμου