Της έπεσε η σύνταξη αλλά είχε «φύλακα άγγελο»...

Τελευταία ενημέρωση: 2017-06-02, 09:39:16
Της έπεσε η σύνταξη αλλά είχε «φύλακα άγγελο»...

Το καθόλου ευκαταφρόνητο ποσό των 800 ευρώ βρήκε χθες Πέμπτη 1 Ιουνίου ο υπάλληλος του τομέα καθαριότητας του Δήμου Ναυπλιέων, Δημήτρης Γεραμάνης και τα παρέδωσε στην αστυνομία.

Το περιστατικό συνέβη στην περιοχή της Αγίας Τριάδος Μιδέας, την ώρα που καθάριζε τον υπαίθριο χώρο στην πλατεία του χωριού όπου μπροστά  είδε διασκορπισμένα τα χρήματα.

Ο υπάλληλος αμέσως ενημέρωσε τον προϊστάμενο του, αντιδήμαρχο Ναυπλιέων Σταύρο Γαβρήλο και μαζί πήγαν και παρέδωσαν τα χρήματα στην Αστυνομική Διεύθυνση Αργολίδας στο Ναύπλιο.

Τα χρήματα διαπιστώθηκε πως ανήκαν σε μία ηλικιωμένη γυναίκα κάτοικο του χωριού και αφορούσαν τη σύνταξη της που μόλις είχε πάρει και από απροσεξία της έπεσαν.  

Να σημειωθεί πως ο ίδιος ο υπάλληλος και στο παρελθόν έχει βρει άλλες δύο φορές χρήματα μέσα σε πορτοφόλι και τα παρέδωσε και πάλι στη Αστυνομία.

Ο Δήμαρχος Ναυπλιέων Δημήτρης Κωστούρος μόλις έμαθε το περιστατικό συνεχάρη τον υπάλληλο και δήλωσε πως θα τιμηθεί για την τιμιότητα του.

Αξίζουν πραγματικά συγχαρητήρια στον Δημήτρη Γεραμάνη καθώς αποτελεί τριπλό παράδειγμα προς μίμηση για τις πράξεις του και την εντιμότητα που τον διακρίνει ως άνθρωπο.

Πηγή: argolikeseidhseis

Σχόλια
Δεν υπάρχουν σχόλια γι'αυτό το άρθρο
Αποστολή σχολίου
2
+
6
=