ΕΛΛΑΔΑ

Συγκλονισμένη η κοινή γνώμη απο το μοιραίο δυστυχημα

συγκλονισμένη-η-κοινή-γνώμη-απο-το-μοι-550566

Συγκλονισμένη είναι η κοινή γνώμη από το τροχαίο που προκλήθηκε το μεσημέρι στο ύψος της Θήβας, όταν ανεξέλεγκτη μια μαύρη Porsche βγαίνει εκτός οδικού δικτύου και καρφώνεται με σφοδρότητα σε παρκαρισμένο όχημα. Από το σφοδρό τροχαίο, σκοτώθηκαν επιτόπου οι…επιβαίνοντες στο παρκαρισμένο όχημα, μια μητέρα 33 ετών μαζί με το τρίχρονο παιδί της, αλλά και οι δυο επιβαίνοντες στην μαύρη Porsche.

Σαν «κεραυνός» έσκασε στα δημοσιογραφικά γραφεία ότι η μαύρη Porsche ανήκει στον μεγαλοεπιχειρηματία Απόστολο Βακάκη, ενώ οδηγός του ήταν ο γιος του Γιώργος Βακάκης και συνεπιβάτης ο φίλος του Ανδρέας Γεωργακόπουλος ο οποίος εκσφενδονίστηκε από το όχημα μετά τη σύγκρουση και σκοτώθηκε ακαριαία. Ο οδηγός της μαύρης Porsche απανθρακώθηκε μέσα στο όχημα και αρκετές ώρες δεν επιβεβαιωνόταν αν ο οδηγός ήταν άντρας ή γυναίκα. Ωστόσο, λίγο μετά τις 9 το βράδυ, βεβαιώθηκε ότι ο οδηγός ήταν το μικρότερο από τα τρία παιδιά του Απόστολου Βακάκη, ο Γιώργος.

Ο 24χρονος γιος του ιδιοκτήτη του Jumbo είχε επιστρέψει από τις ΗΠΑ, όπου σπούδαζε και πήγαινε για ολιγοήμερες διακοπές στην Αράχωβα.

πηγη tro-ma-ktiko.blogspot.gr

Σχετικά άρθρα:

#Tags

Εγγραφείτε στο Newsletter του Ταχυδρόμου