ΕΛΛΑΔΑ

Καρέ καρέ το φοβερό τροχαίο στο πάρκινγκ της εθνικής οδού

καρέ-καρέ-το-φοβερό-τροχαίο-στο-πάρκιν-550703

Δείτε το βίντεο που δείχνει πως έγινε το φοβερό τροχαίο με τους τέσσερις νεκρούς στο πάρκινγκ της εθνικής οδού.

Όπως έχει καταγράφει από κάμερα ασφαλείας το Peugeot, στο οποίο βρίσκονται η 33χρονη μητέρα και το 3χρονο αγοράκι είναι σταματημένο στο πάρκινγκ, ενώ ο πατέρας είναι μέσα στην τουαλέτα.

Ξαφνικά έρχεται με ιλιγγιώδη ταχύτητα, η πόρσε και σκορπά τον θάνατο. Ο οδηγός της Πόρσε, που φέρεται να είναι γιος πασίγνωστου επιχειρηματία από την Αθήνα, φαίνεται ότι έχει χάσει τον έλεγχο.

Η μητέρα, το παιδί και ο οδηγός της πόρσε απανθρακώθηκαν. Ο συνοδηγός της πόρσε πετάχτηκε αρκετά μέτρα μακριά, βρίσκοντας τραγικό θάνατο και αυτός.

Δείτε το βίντεο:

Τα πρόσωπα της τραγωδίας

Τραγικό παιχνίδι έπαιξε η μοίρα στην οικογένεια του Υ.Π. από την πόλη της Πτολεμαΐδας. Μέσα σε λίγα δευτερόλεπτα άλλαξε όλη του η ζωή. Δυστυχώς, η χαρά του ταξιδιού, μαζί με την οικογένειά του, κατέληξε σε τραγωδία. Η 33χρονη σύζυγός του Αποστολία, που παρέμεινε στο αυτοκίνητο με τον τρίχρονο γιος τους, βρήκαν ακαριαίο θάνατο από τη σφοδρότατη σύγκρουση. Σε κατάσταση σοκ από τον εκκωφαντικό θόρυβο πετάχτηκε από την τουαλέτα του parking και αντίκρισε εικόνες φρίκης.


(Aπίστευτη οικογενειακή τραγωδία στην άσφαλτο. Ο Υ.Π. έχασε από τη μία στιγμή στην άλλη τη σύζυγό του Π.Α. και τον τρίχρονο γιο τους)

Από την άλλη ο αδικοχαμένος, Γιώργος Βακάκης, ήταν το νεαρότερο μέλος της γνωστής οικογένειας. Ο πατέρας του, του είχε υπερβολική αδυναμία και σε παλαιότερη συνέντευξή του είχε δηλώσει ότι ονειρευόταν τα παιδιά του να συνεχίσουν το επιχειρηματικό του έργο. Ο μικρός γιος του ιδιοκτήτη του Jumbo διέμενε στις ΗΠΑ, καθώς σπούδαζε στο Μαϊάμι της Φλόριντα.

Το χρονικό της τραγωδίας:

Το πολύνεκρο τροχαίο σημειώθηκε λίγο πριν τις 16.00 το απόγευμα της Κυριακής στο 83ο χλμ της Εθνικής Οδού Αθηνών – Λαμίας, ρεύμα προς Λαμία, κοντά στο Ύπατο Θηβών.


(Διασκορπισμένα κομμάτια από τα δύο αυτοκίνητα)

Σύμφωνα με το LamiaReport που δημοσίευσε πρώτο τις εικόνες-φρίκης, ένα αυτοκίνητο Honda Civic στο οποίο επέβαινε μια οικογένεια από την Πτολεμαΐδα σταμάτησε στο parking που υπάρχει στο σημείο. Ο 41χρονος οδηγός κατέβηκε να πάει στην τουαλέτα και μέσα στο αυτοκίνητο παρέμεινε η σύζυγός του με το μωρό τους.

Την ώρα που ο πατέρας εισέρχονταν στην τουαλέτα, μια Porsche κατευθύνθηκε στο σημείο με πολύ μεγάλη ταχύτητα και έπεσε πάνω στο Honda. Το τοπίο μοιάζει βομβαρδισμένο, καθώς τα δυο αυτοκίνητα τυλίχθηκαν στις φλόγες.

Η 33χρονη μάνα με το τρίχρονο παιδί βρήκαν τραγικό θάνατο, ενώ σκοτώθηκαν και τα δυο άτομα που επέβαιναν στο άλλο αυτοκίνητο. Το ένα άτομο, άνδρας, πετάχτηκε έξω από το Ι.Χ. και σκοτώθηκε, ενώ το άλλο, απανθρακώθηκε μέσα στο αυτοκίνητο.


(Ο κινητήρας του αυτοκινήτου)


(Καμμένο αυτοκίνητο στο χαντάκι)


(Το μπροστινό μέρος της Porsche, πιθανότατα μοντέλο 911. Το οδόστρωμα φαίνεται βρεγμένο λόγω των καιρικών συνθηκών)


(Άμορφη μάζα σιδερικών-δεν διακρίνεται το μοντέλο του αυτοκινήτου)


(Μόνο το μπροστινό μέρος έμεινε από την Porsche)


(Εμφανή τα σημάδια της φωτιάς ακόμη και στο στηθαίο)

Ο πατέρας και οδηγός του Honda μόλις άκουσε το «μπαμ» πετάχτηκε έξω από τις τουαλέτες και είδε τα δυο αυτοκίνητα διαλυμένα να φλέγονται. Ο άνθρωπος έτρεξε να βοηθήσει τη γυναίκα του και το παιδί του, άλλα ήταν ανθρωπίνως αδύνατο να προσφέρει οποιαδήποτε βοήθεια.

«Είναι απίστευτο αυτό που συνέβη. Σταμάτησαν στις τουαλέτες και ήρθε η Porsche να σκορπίσει το θάνατο. Ήταν μέσα στο parking όχι στην άκρη του δρόμου…», είπε σοκαρισμένος διερχόμενος οδηγός στο LamiaReport.

Το zougla.gr επικοινώνησε με τη «ΝΕΑ ΟΔΟ» που διαχειρίζεται το συγκεκριμένο τμήμα του αυτοκινητόδρομου. Η υπεύθυνη Τύπου της εταιρείας, Φ. Λάμπρου, μας ενημέρωσε ότι το τροχαίο σημειώθηκε στο 83,7 χλμ της Ε.Ο. Αθηνών-Λαμίας το απόγευμα της Κυριακής και πως το αυτοκίνητο που προκάλεσε το δυστύχημα εξετράπη της πορείας του -για άγνωστη αιτία- και εισήλθε στο parking που υπάρχει παραπλεύρως της Εθνικής.

Τα ακριβή αίτια της τραγωδίας διερευνά η Τροχαία Αυτοκινητοδρόμων Βοιωτίας.

Πηγή βίντεο: diasostis.com

#Tags

Εγγραφείτε στο Newsletter του Ταχυδρόμου