ΕΛΛΑΔΑ

Με Κακλαμάνη τελικά η ΝΔ στην Αθήνα

με-κακλαμάνη-τελικά-η-νδ-στην-αθήνα-851206

Την εκ νέου υποψηφιότητα του Νικήτα Κακλαμάνη για τον Δήμο της Αθήνας, ανακοίνωσε, ουσιαστικά, ο Αντώνης Σαμαράς, ο οποίος επισκέφθηκε το Κέντρο Κοινωνικής Αλληλεγγύης του Δήμου Αθηναίων, στην οδό Πειραιώς.
Ο πρόεδρος της ΝΔ ενημερώθηκε για τα προγράμματα του Κέντρου, το οποίο μεταξύ άλλων προσφέρει δωρεάν σίτιση σε περισσότερους από 4.000 συμπολίτες μας, ενώ επισκέφθηκε και το κοινωνικό παντοπωλείο του δήμου.
Ο κ.Σαμαράς, επεσήμανε πως η κρίση χτυπά τους φτωχότερους Έλληνες και εξήρε το έργο των κοινωνικών υπηρεσιών του δήμου.
Αναφερόμενος στο Νικήτα Κακλαμάνη, ο κ.Σαμαράς τόνισε πως διαπίστωσε και πάλι τη σοβαρότητα, την ετοιμότητα και την αξιοπιστία του κ. Κακλαμάνη, με την οποία, όπως είπε χαρακτηριστικά, θα διεκδικήσει και πάλι την εμπιστοσύνη των πολιτών της Αθήνας.
«Σε αυτή την προσπάθεια, θα έχετε τη συνεργασία της ΝΔ και πιστεύω πως θα μας κάνετε να αισθανθούμε περήφανοι, συνεχίζοντας αυτή τη μεγάλη προσπάθεια», τόνισε ο κ. Σαμαράς.
Ο κ.Κακλαμάνης τόνισε πως το κοινωνικό έργο του δήμου είναι, ουσιαστικά, η υλοποίηση στην πράξη της βασικής αξίας, του κοινωνικού φιλελευθερισμού που πρεσβεύει η ΝΔ, ενώ απηύθυνε έκκληση προς τον Αντώνη Σαμαρά, να πάρει τις απαραίτητες πρωτοβουλίες, ώστε όλοι οι πολίτες, οι πολιτικοί φορείς, οι κοινωνικοί φορείς και η Τοπική Αυτοδιοίκηση να φτιάξουν ένα δείκτη κοινωνικής προστασίας και ας μη χρειαστεί, όπως υπογράμμισε. Με τρομάζει η ιδέα πως μπορεί να έρθουν δύσκολες μέρες, είπε ο κ. Κακλαμάνης.

Εγγραφείτε στο Newsletter του Ταχυδρόμου