ΕΛΛΑΔΑ

Το τελευταίο αντίο Αννα Βαγενά στον σύζυγό της Λουκιανό Κηλαηδόνη

το-τελευταίο-αντίο-αννα-βαγενά-στον-σύ-571534

“Ένα μεγάλο πάρτυ” σαν αυτό που τραγουδούσε ήθελε να είναι και το τελευταίο αντίο από τους φίλους του ο Λουκιανός Κηληηδόνηςκαι η σύζυγός του Άννα Βαγενά φρόντισε για αυτό. Η γνωστή πολιτικός που βυθίστηκε στο πένθος με την είδηση του θανάτου του αγαπημένου της συζύγου, ακολούθησε την επιθυμία του και έθεσε τη σορό του Λουκιανού Κηλαηδόνη σε λαϊκό προσκύνημα.

Από τις 9 το πρωί ως τις 9 το βράδυ φίλοι, συγγενείς, αγαπημένα πρόσωπα, αλλά και απλός κόσμος που τον γνώριζε και τον αγαπούσε μέσα από τα τραγούδια του και τις μουσικές του, θα του πουν το “ύστατο χαίρε” στο θέατρο που δημιούργησε με τη σύζυγό του Άννα Βαγενά, στο αγαπημένο του “Μεταξουργείο”. Εκεί βρίσκεται άλλωστε από το πρωί τοποθετημένη πάνω στη σκηνή η σορός του.

Ο Λουκιανός Κηλαηδόνης “έφυγε” τα ξημερώματα της Τρίτης (07.02.2017) μετά από πολυήμερη μάχη και νοσηλεία σε ιδιωτικό νοσοκομείο, όπου είχε εισαχθεί στις αρχές Ιανουαρίου με προχωρημένο στάδιο καρδιακής ανεπάρκειας.

Η Άννα Βαγενά μάλιστα με μήνυμά της στα social media ευχαρίστησε τους γιατρούς και τους νοσηλευτές που τον φρόντιζαν και αποκάλυψε πως “η τελετή θα γίνει σε στενό οικογενειακό κύκλο. Στη μνήμη του Λουκιανού όσοι θέλετε μπορείτε να καταθέσετε χρήματα στον λογαριασμό GR8501101130000011395450502 της Εθνικής Τράπεζας βοηθώντας μία αγαπημένη μας οικογένεια που το έχει ανάγκη”.

(tlife.gr)

Εγγραφείτε στο Newsletter του Ταχυδρόμου