ΕΛΛΑΔΑ

Γλυφάδα: Έκλεβε αυτοκίνητα και χρησιμοποιούσε τα ανταλλακτικά στο συνεργείο του

γλυφάδα-έκλεβε-αυτοκίνητα-και-χρησιμ-601352

Συνελήφθη, στη Γλυφάδα, 33χρονος, μέλος εγκληματικής ομάδας που έκλεβε οχήματα συγκεκριμένης μάρκας και παράλληλα διακινούσε ποσότητες κάνναβης υδροπονικής καλλιέργειας, στην ευρύτερη περιοχή της Αττικής. Παράλληλα, αναζητούνται οι συνεργοί του.

Η αστυνομία είχε διαπιστώσει το τελευταίο διάστημα ότι στα νότια προάστια, εγκληματική ομάδα έκλεβε ή αφαιρούσε εξαρτήματα από αυτοκίνητα. Στη συνέχεια, η Υποδιεύθυνση Ασφάλειας Νοτιοανατολικής Αττικής συγκρότησε ειδική ομάδα, προκειμένου να εντοπίσει και συλλάβει τους δράστες. Από την έρευνα εξακριβώθηκε ότι στη Γλυφάδα λειτουργούσε συνεργείο αυτοκινήτων, ιδιοκτησίας του 33χρονου, χωρίς άδεια λειτουργίας, που επισκεύαζε αυτοκίνητα συγκεκριμένης μάρκας.

Όπως διαπιστώθηκε, για την επισκευή των αυτοκινήτων χρησιμοποιούσε ανταλλακτικά και αξεσουάρ που είχαν κλέψει προηγουμένως, από ίδιου τύπου και μοντέλου αυτοκίνητα, συνεργοί του, οι οποίοι αναζητούνται.

Από την έρευνα στο συνεργείο, καθώς και στην οικία του 33χρονου, βρέθηκαν μεταξύ άλλων και κατασχέθηκαν: Δύο Ι.Χ αυτοκίνητα, 2 μοτοσυκλέτες, πλήθος ανταλλακτικών, εξαρτημάτων και αξεσουάρ αυτοκινήτων, τεχνικός εξοπλισμός που χρησιμοποιείται για την κλοπή αυτοκινήτων και 120 φυσίγγια.

Από τη μέχρι στιγμής έρευνα, εξιχνιάστηκαν τρεις περιπτώσεις κλοπής αυτοκινήτων και μία κλοπή μοτοσυκλέτας.

Επίσης, από έρευνα που πραγματοποιήθηκε εξωτερικά του συνεργείου, εντοπίστηκε αυτοκίνητο ιδιοκτησίας του 33χρονου, μέσα στο οποίο βρέθηκαν κρυμμένα και κατασχέθηκαν: Ποσότητα κάνναβης υδροπονικής καλλιέργειας βάρους 3 κιλών και 605 γραμμαρίων, 2 ηλεκτρονικές ζυγαριές ακριβείας και πλήθος κενών νάιλον συσκευασιών κατάλληλων για διακίνηση ναρκωτικών

Ο 33χρονος, όπως διαπιστώθηκε, διακινούσε παράλληλα ναρκωτικά στην ευρύτερη περιοχή της Αττικής, ενώ τα έκρυβε στο αυτοκίνητο εξωτερικά του συνεργείου, προκειμένου να αποφευχθεί ο εντοπισμός τους σε πιθανή έρευνα στην οικία του.

zougla.gr

#Tags

Εγγραφείτε στο Newsletter του Ταχυδρόμου