ΕΛΛΑΔΑ

Την Τρίτη 6 Ιουλίου οι βαθμολογίες των Πανελλαδικών

την-τρίτη-6-ιουλίου-οι-βαθμολογίες-των-π-851206

Τέλος στα βάσανα και την αγωνία των υποψηφίων των Πανελλαδικών Εξετάσεων θα μπει την Τρίτη 6 Ιουλίου, καθώς στα σχολεία της χώρας θα αναρτηθούν οι καταστάσεις με τις βαθμολογίες τους. Την επόμενη κιόλας ημέρα θα πρέπει οι υποψήφιοι, ανάλογα με το σχολείο τους, να καταθέσουν το μηχανογραφικό τους δελτίο.
Τη βαθμολογία τους θα μάθουν οι 1.699 υποψήφιοι των Πανελλαδικών Εξετάσεων της Μαγνησίας, καθώς στις εξετάσεις τελικά δεν προσήλθαν 28 απόφοιτοι.
Σταδιακά και μέχρι στις 12 το μεσημέρι της Τρίτης σε όλα τα σχολεία θα υπάρχουν οι βαθμολογίες των υποψηφίων, ενώ μετά από λίγες ημέρες αναμένεται να ανακοινωθούν και οι βαθμολογίες των ειδικών μαθημάτων.
Από τις 7 έως και τις 20 Ιουλίου οι υποψήφιοι θα πρέπει να καταθέτουν τα μηχανογραφικά τους δελτία, σύμφωνα όμως με την κατάσταση των σχολείων που θα ανακοινώσει η Διεύθυνση Δευτεροβάθμιας Εκπαίδευσης Μαγνησίας.
Σε ό,τι αφορά τη συμπλήρωση των μηχανογραφικών δελτίων, οι υποψήφιοι μπορούν να απευθύνονται στο Κέντρο Συμβουλευτικής και Προσανατολισμού (ΚΕ.ΣΥ.Π) στην οδό Κοραή 81, προκειμένου να ενημερωθούν και να υποστηριχθούν στη διαδικασία συμπλήρωσής του.
Το ΚΕΣΥΠ θα πραγματοποιήσει και σχετικά σεμινάρια που θα υλοποιηθούν από Τρίτη έως και Παρασκευή: 10.30 π.μ. – 12.30 μ.μ. Δηλώσεις συμμετοχής στο τηλ.: 24210-39086.

Εγγραφείτε στο Newsletter του Ταχυδρόμου