LIFE STYLE

Το «Μεγάλο Παζάρι» επιστρέφει στη μικρή οθόνη

το-μεγάλο-παζάρι-επιστρέφει-στη-μικ-625564

Στον πλανήτη… τηλεπαιχνίδι ζουν αυτή τη σεζόν τα κανάλια, μιας και έχουν καταφέρει να συνδυάσουν το τερπνόν μετά του ωφελίμου. Από τη μία μεριά και… fresh πρόγραμμα να έχουν με το οποίο να διεκδικούν τα πολυπόθητα ποσοστά τηλεθέασης και από την άλλη; Αυτό το… fresh πρόγραμμα να μην τους κοστίζει κούκος-αηδόνι.

Έτσι, τα τηλεπαιχνίδια ξεφυτρώνουν φέτος στους δέκτες μας σαν τα μανιτάρια, μοιράζοντας λεφτά στους τηλεθεατές και λυτρωτικά, υψηλά ποσοστά τηλεθέασης στα βασανισμένα η αλήθεια είναι τα τελευταία χρόνια, κανάλια.

Στο πλανήτη τηλεπαιχνίδι έχει προσγειωθεί και ο ΣΚΑΙ και μάλιστα έχει βάλει μπροστά το “Μεγάλο Παζάρι”. Ναι το θρυλικό τηλεπαιχνίδι που έγραψε ιστορία στο Mega την δεκαετία του 1990, ετοιμάζεται για… comeback!

Μάλιστα, η Αλκηστης Μαραγκουδάκη, η διευθύντρια ψυχαγωγικού προγράμματος του καναλιού του Φαλήρου, σχεδιάζει να το επαναφέρει στους δέκτες μας με κάθε… επισημότητα, σκορπώντας τρελά δώρα και λεφτά.

Έτσι, αυτή την εποχή, κορυφώνεται το… σαφάρι της αναζήτησης του ιδανικού παρουσιαστή με πολλά και διάφορα ονόματα να έχουν πέσει στο τραπέζι. Από την Δέσποινα Μοιραράκη σου λέει, μέχρι και τον Μίλτο Μακρίδη!

Για να δούμε, τι θα δούμε…

Ν.Ν.

ethnos.gr

#Tags

Εγγραφείτε στο Newsletter του Ταχυδρόμου