ΕΛΛΑΔΑ

Υπνώτισαν και βίασαν ομαδικά 36χρονη στον Αγ. Ιωάννη Ρέντη

υπνώτισαν-και-βίασαν-ομαδικά-36χρονη-στ-632210

Της έδωσαν χυμό με υπνωτικά χάπια και την βίασαν αλλεπάλληλες φορές. Η φρίκη δεν είχε τελειωμό. Οι δράστες είχαν καταγράψει τις εικόνες του ομαδικού βιασμού της 36χρονης γυναίκας και την εκβίαζαν να μην μιλήσει στην αστυνομία. Αργότερα της έστειλαν απειλητικά μηνύματα, να τους δώσει χρήματα, προκειμένου να μην δημοσιοποιήσουν σε μέσα κοινωνικής δικτύωσης και τους συγγενείς της, την σεξουαλική της διαπόμπευση.

Αυτή ήταν η καταγγελία της άτυχης γυναίκας από την Ινδονησία, που έγινε στις 3 Δεκεμβρίου, σε αξιωματικούς του Τμήματος Ασφαλείας Αγ. Ιωάννη Ρέντη, για όσα φρικτά της συνέβησαν μέσα σε διαμέρισμα της περιοχής. Η 36χρονη υποστήριξε ότι στις 30 Νοεμβρίου, είχε πάει σε διαμέρισμα ενός 48χρονου άνδρα από το Πακιστάν, με τον οποίο γνωριζόταν.

Εκεί βρίσκονταν μαζί του ένας 32χρονος επίσης από το Πακιστάν και ένας ακόμη συμπατριώτης τους. Σύμφωνα με τις περιγραφές της, την «κέρασαν» έναν χυμό, που μόλις ήπιε άρχισε να αισθάνεται ζαλάδες και κάποια στιγμή να χάνει τις αισθήσεις της. Όταν ξύπνησε, είχε έντονο πονοκέφαλο και πόνους σε όλο το σώμα και τα γεννητικά της όργανα. Τότε ο 48χρονος της έδειξε τον ομαδικό βιασμό της, που είχε καταγράψει στο κινητό του τηλέφωνο. Την απείλησε πως αν αποκάλυπτε τι είχε συμβεί, θα δημοσιοποιούσε στο διαδίκτυο τον βιασμό της, σε φίλους και μέλη της οικογένειάς της.

Μετά από αυτό η 36χρονη γυναίκα τράπηκε σε φυγή, αφήνοντας πίσω της, όπως κατέθεσε, της τσάντα της που περιείχε 900 ευρώ, το κινητό της τηλέφωνο, χρυσαφικά αξίας περίπου 2.000 ευρώ και μία χρυσή λύρα.

Οι δράστες φαίνεται να συνέχισαν τον εκβιασμό, στέλνοντας απειλητικά μηνύματα, προκειμένου να τους δώσει χρήματα, για να μην την διαπομπεύσουν διαδικτυακά. Στις 6 Δεκεμβρίου, οι αστυνομικοί του Τμήματος Ασφαλείας Αγ. Ιωάννη Ρέντη, συνέλαβαν δύο άνδρες από το Πακιστάν, ηλικίας 48 και 32 χρόνων και αναζητούν έναν ακόμη ομοεθνή τους. Με τη δικογραφία που σχηματίσθηκε σε βάρος τους για βιασμό, απειλή και εκβίαση οδηγήθηκαν στον Εισαγγελέα, που τους παρέπεμψε σε ανακριτή, στον οποίο θα οδηγηθούν αύριο για να απολογηθούν.

Εγγραφείτε στο Newsletter του Ταχυδρόμου