ΕΛΛΑΔΑ

28χρονη αναλαμβάνει το γραφείο του Πρωθυπουργού στη Θεσ/νίκη

28χρονη-αναλαμβάνει-το-γραφείο-του-πρωθ-649072

Στην τελική ευθεία μπαίνει η δημιουργία Πρωθυπουργικού γραφείου στη Θεσσαλονίκη μετά την σχετική εξαγγελία του Αλ. Τσίπρα στην 81η ΔΕΘ.

Σύμφωνα με πληροφορίες της ThessNews γίνονται πυρετώδεις προετοιμασίες στο κτήριο του ΥΜΑΘ ώστε να είναι έτοιμο το γραφείο μέσα στην εβδομάδα όπου και αναμένεται να γίνουν τα εγκαίνια παρουσία του Αλ. Τσίπρα.

Παρόλο που το ΦΕΚ των αρμοδιοτήτων του γραφείου δεν έχει εκδοθεί ακόμα λέγεται ότι θα έχει διττό ρόλο. Τόσο ως σύνδεσμος του Μαξίμου στη Θεσσαλονίκη όσο και ως υπεύθυνο για μεγάλα ζητήματα της πόλης ενώ διοικητικά θα υπάγεται στον υπουργό Επικρατείας Χρ. Βερναρδάκη.

Τα ηνία του Πρωθυπουργικού γραφείου παίρνει άλλο ένα στέλεχος της νέας γενιάς του ΣΥΡΙΖΑ, η 28χρονη Κατερίνα Νοτοπούλου.

Ποιά είναι η Κατερίνα Νοτοπούλου

Η Κατερίνα Νοτοπούλου γεννήθηκε το 1988, κατάγεται από τη Θεσσαλονίκη, αποφοίτησε από το 17ο Λύκειο Θεσσαλονίκης, σπούδασε Ψυχολογία στο ΑΠΘ, ενώ κατέχει και μεταπτυχιακό στο Πανεπιστήμιο Μακεδονίας στις Ευρωπαϊκές Πολιτικές Νεολαίας. Έχει επίσης ειδικευτεί στην Συμβουλευτική Ψυχολογία και την Ανάλυση Πολιτικού Λόγου.

Στέλεχος της νέας γενιάς του ΣΥΡΙΖΑ, «μπήκε» κατευθείαν στα βαθειά. Έχει διατελέσει επί σειρά ετών μέλος της Κεντρικής Επιτροπής του κόμματος, ενώ ήταν υποψήφια βουλευτής στην περιφέρεια Α’ Θεσσαλονίκης στις εκλογές του Ιανουαρίου του 2015. Ενεργό μέλος της παράταξης του ΣΥΡΙΖΑ στον Δήμο Θεσσαλονίκης, «Θεσσαλονίκη Ανοιχτή Πόλη», όπου στην προεκλογική περίοδο του Μαΐου του 2014 είχε αναλάβει το δύσκολο έργο της εκπροσώπου τύπου της παράταξης.

Με ενεργό συμμετοχή στα κινήματα και τις δομές αλληλεγγύης. Έχει υλοποίηση καμπάνιες και δράσεις αλληλεγγύης σε πανευρωπαϊκό επίπεδο.

Εγγραφείτε στο Newsletter του Ταχυδρόμου