ΕΛΛΑΔΑ

Δωρεάν διακοπές για τους απόμαχους του ΟΓΑ

δωρεάν-διακοπές-για-τους-απόμαχους-το-851206

Οι συνταξιούχοι και ασφαλισμένοι του ΟΓΑ, που έχουν εξοφλήσει τις ασφαλιστικές εισφορές τους, μπορούν να υποβάλλουν αιτήσεις στα πλησιέστερα ΚΕΠ του νομού τους από τις 16 Απριλίου έως τις 11 Μαΐου, ώστε να συμμετέχουν στα προγράμματα κοινωνικού τουρισμού της «Αγροτικής Εστίας».
Με το συγκεκριμένο πρόγραμμα δίνεται η ευκαιρία στους συνταξιούχους και τους ασφαλισμένους του ΟΓΑ να πραγματοποιήσουν οκταήμερες δωρεάν διακοπές σε επιλεγμένα τουριστικά καταλύματα όλης της Ελλάδας, που είναι συμβεβλημένα με τον ΟΓΑ.
Το πρόγραμμα εκδρομών προσφέρει στους δικαιούχους τετραήμερες οργανωμένες εκδρομές σε διάφορους προορισμούς της χώρας, που θα διοργανώνονται από τουριστικά γραφεία, που έχουν συμβληθεί με τον ΟΓΑ.
Επίσης, διοργανώνεται εκδρομικό επιμορφωτικό ταξίδι στην Κύπρο, διάρκειας 5 ημερών (4 διανυκτερεύσεις), που θα προσφέρει σε νέους αγρότες, ηλικίας 21 – 40 ετών, τη δυνατότητα να γνωρίσουν τις ομορφιές της Κύπρου, αλλά και να συμμετέχουν σε επιμορφωτικές επισκέψεις και περιηγήσεις.
Η αποστολή ατομικών ενημερωτικών επιστολών προς όλους τους δικαιούχους με οδηγίες για τη συμμετοχή τους στα προγράμματα της Αγροτικής Εστίας έχει ήδη ξεκινήσει. Όμως, αιτήσεις μπορούν να υποβάλλονται ακόμα κι αν κάποιος δικαιούχος δεν παραλάβει την ενημερωτική επιστολή.
Επιπλέον, για πρώτη φορά εφέτος στα προγράμματα κοινωνικού τουρισμού της Αγροτικής Εστίας του ΟΓΑ θα συμμετάσχουν και οι ανασφάλιστοι υπερήλικες.
Για τη συμμετοχή στα προγράμματα ο δικαιούχος θα πρέπει να έχει μαζί του την αστυνομική ταυτότητα, καθώς και τα βιβλιάρια υγείας του ΟΓΑ θεωρημένα για το έτος 2007, τόσο το δικό του όσο και των προστατευόμενων μελών της οικογένειας του, που επιθυμούν να συμμετάσχουν στο πρόγραμμα της Αγροτικής Εστίας. Από το ίδιο ΚΕΠ ο δικαιούχος θα μπορέσει σε εύλογο χρόνο, να πληροφορηθεί σε ποιο πρόγραμμα θα συμμετάσχει και να παραλάβει τα σχετικά δελτία συμμετοχής του.

#Tags

Εγγραφείτε στο Newsletter του Ταχυδρόμου