Συνωστισμός στο κέντρο της Αθήνας για 4 δωρεάν γκοφρέτες!

Τελευταία ενημέρωση: 2016-11-02, 11:59:01
Συνωστισμός στο κέντρο της Αθήνας για 4 δωρεάν γκοφρέτες!

Μια απίστευτη εικόνα αντικρύσαμε στο κέντρο της Αθήνας. Μια τεράστια ουρά στο νούμερο 10 της οδού Ευριπίδου από κόσμο που περίμενε τι; Να πάρει δωρεάν γκοφρέτες! Ανθρωποι κάθε ηλικίας και εθνικότητας. Ελληνες, πρόσφυγες, ηλικιωμένοι, παιδιά περιμένουν καρτερικά στην ουρά για να πάρουν μια γκοφρέτα! Μια γκοφρέτα!

Από το πρωί οι ουρές είναι ατελείωτες από ανθρώπους που το μόνο που πρέπει να κάνουν είναι μια εγγραφή για να πάρει δωρεάν τέσσερις γκοφρέτες. Μια εικόνα  αποκαρδιωτική αν αναλογιστεί κανεις το μέγεθος της ουράς και τον πανικό που επικρατεί για 4 σνακ στην Ελλαδα του 2016.

Η συγκεκριμένη ιδιωτική πρωτοβουλία ανηκει στο Stelios Philanthropic Foundation (σ.σ. τον Στέλιο Χατζηϊωαννου). Το προγράμμα “Φαγητό από καρδιάς” υλοποιείται τα τελευταία τρία χρόνια σε Ελλάδα και Κύπρο, μέσω του οποίου έχουν προσφερθεί ήδη 4.000.000 σνακ.

Το πιο πρόσφατο σημείο διανομής στο οποιο σήμερα γίνεται χαμός στην οδό Ευριπίδου στο κέντρο της Αθήνας εξυπηρετεί ήδη 1.300 άτομα καθημερινά και εχει ανοίξει απο τον Ιούνιο.

ΠΗΓΗ: NEWSIT.GR

Ακολουθήστε τον ΤΑΧΥΔΡΟΜΟ στο GOOGLE NEWS για άμεση ενημέρωση.
Δείτε όλες τις τελευταίες ειδήσεις από τον Βόλο, την Μαγνησία, την Ελλάδα και τον κόσμο
απο τον
ΤΑΧΥΔΡΟΜΟ
Σχόλια
Δεν υπάρχουν σχόλια γι'αυτό το άρθρο
Αποστολή σχολίου
3
+
4
=