ΕΛΛΑΔΑ

Ποιος είναι ο Αγγλος νεκροθάφτης-παιδεραστής της Ρόδου

ποιος-είναι-ο-αγγλος-νεκροθάφτης-παιδ-671190

Γνωστός στην Ιnterpol και στη βρετανική Αστυνομία πριν από το 2011 ήταν ο 60χρονος Άγγλος, ο οποίος συνελήφθη το πρωί της Παρασκευής στη Ρόδο γιατί –μεταξύ άλλων- είχε ασελγήσει στο άψυχο σώμα ενός 9χρονου κοριτσιού.

Την περίοδο που προέβη στην αρρωστημένη πράξη εργαζόταν ως νεκροθάφτης. Πρόκειται για το διάστημα 2011-2013 όταν ο 60χρονος είχε μπει παράλληλα στο στόχαστρο της Δίωξης Ηλεκτρονικού Εγκλήματος ως ένας από τους «δραστήριους» παιδόφιλους που ζουν στην Ελλάδα. Και αυτό γιατί είχε διαπιστωθεί ότι αντάλλαζε παράνομο υλικό με άλλους χρήστες του διαδικτύου και ότι είχε ηλεκτρονικές συνομιλίες, στις οποίες παραδεχόταν παράνομες πράξεις του. Μάλιστα, σε έρευνα που είχε γίνει τότε στο σπίτι του στη Ρόδο είχαν βρεθεί σκληροί δίσκοι με σοκαριστικό υλικό παιδικής πορνογραφίας.

Ο συλληφθείς ζούσε από το 2011 στο χωριό Καλυθιές της Ρόδου. Σε βάρος του είχε σχηματιστεί δικογραφία για αποπλάνηση ανηλίκου και ασέλγεια σε βάρος νεκρού. Την περασμένη Παρασκευή, ωστόσο, δεν εμφανίστηκε στην Ανακρίτρια για να απολογηθεί με αποτέλεσμα να δοθεί παραγγελία στην Αστυνομία για τη σύλληψή του.

Έτσι, οι αστυνομικοί τον εντόπισαν, τον συνέλαβαν και τον οδήγησαν στην Ανακρίτρια που αποφάσισε την προφυλάκισή του. Αστυνομικές πηγές αναφέρουν ότι στο παρελθόν είχε κατηγορηθεί ότι είχε αποπλανήσει την ανήλικη κόρη της πρώην συντρόφου του στη Βρετανία. Η Interpol είχε γνώση της δράσης του, όπως και η βρετανική Αστυνομία, που ενημέρωσαν την ΕΛ.ΑΣ.

Το 2011 ο 60χρονος, πατέρας ενός κοριτσιού, αποφάσισε να εγκαταλείψει τη Βρετανία, προφανώς λόγω της εμπλοκής του με τη Δικαιοσύνη, και να εγκατασταθεί στη Ρόδο. Μόνο που δεν σταμάτησε τις αποτροπιαστικές πράξεις του. Εκεί άρχισε να εργάζεται ως νεκροθάφτης και ασέλγησε σε βάρος ενός νεκρού κοριτσιού.

Εγγραφείτε στο Newsletter του Ταχυδρόμου