ΕΛΛΑΔΑ

Ιβάν Σαββίδης: Θα πληρώσω σε 2-3 ημέρες την πρώτη δόση

ιβάν-σαββίδης-θα-πληρώσω-σε-2-3-ημέρες-τη-703953

Τη θέση του πρώτου επιλαχόντα έχει καταλάβει ο γνωστός επιχειρηματίας Ιβάν Σαββίδης, ο οποίος ανακοίνωσε ότι εντός λίγων ημερών θα καταβάλλει την πρώτη δόση και θα πάρει τη θέση του υπερθεματιστή Βλαδίμηρου Καλογρίτσα ο οποίος αποχώρησε από την διαδικασία, αφού δεν μπόρεσε να αποπληρώσει το ποσό που αντιστοιχεί στην πρώτη δόση.

Σε δηλώσεις του από την Θεσσαλονίκη, είπε ότι προτίθεται να πληρώσει εντός των επόμενων ημερών την δόση που αντιστοιχεί στα χρήματα τα οποία προσέφερε στο διαγωνισμό (61 εκ. ευρώ), ενώ μάλιστα μιλώντας στην ΕΡΤ τόνισε ότι προτίθεται να εξαγοράσει είτε τον Alpha είτε τον Star.

Αναλυτικά οι δηλώσεις Σαββίδη

“Σε αυτά τα πλαίσια δηλώνω ότι ο πρώτος επιλαχών είμαι εγώ και είμαι έτοιμος να πληρώσω την πρώτη δόση.Αυτή η δήλωση μου είναι επίσημη και ταυτόχρονα θέλω να επαναλάβω το αίτημα μου προς τα κανάλια που δεν απέκτησαν άδεια, ότι εγώ είμαι έτοιμος να αποκτήσω τα κανάλια τους ώστε να διατηρηθούν οι θέσεις εργασίας. Εάν μας πληροφορήσουν ότι αποκτούμε αυτό το δικαίωμα, εντός 2-3 ημερών είμαστε έτοιμοι να πληρώσουμε την πρώτη δόση.

Εγώ έκανα μια προκαταρτική πρόταση. Σήμερα υποθέτω πια ότι έχω περισσότερες πιθανότητες να γίνω κάτοχος τηλεοπτικής άδειας και σε αυτά τα πλαίσια επαναλαμβάνω την πρόταση μου ότι είμαι έτοιμος να διαπραγματευθώ και με τον Alpha και το Star. Αυτοί θα πρέπει να κάνουν περικοπές στους εργαζόμενους και εμείς να φτιάξουμε ένα νέο κανάλι. Νομίζω ότι εντός των 90 ημερών που έχουν οριστεί ως προθεσμία θα λύσουμε αυτό το θέμα. Απλώς θεωρώ ότι είναι πιο σωστό να διατηρήσουμε τους εργαζόμενους που δουλεύαν και θα μπορούσαν να δουλεύουν.

Εγγραφείτε στο Newsletter του Ταχυδρόμου