ΕΛΛΑΔΑ

«Έφυγε» σε τροχαίο ο δημοσιογράφος Λάμπρος Χαβέλας

έφυγε-σε-τροχαίο-ο-δημοσιογράφος-λά-780280

Θλίψη στον δημοσιογραφικό κόσμο. Ο συνάδελφος Λάμπρος Χαβέλας, πατέρας ενός παιδιού, έχασε τόσο άδικα τη ζωή του πάνω στη σέλα της αγαπημένης του μοτοσυκλέτας, εξαιτίας της στραβοτιμονιάς ενός οδηγού στη Λ. Κηφισίας.

Μόλις 40 χρονών, ήταν ο Λάμπρος, μαχητικός δημοσιογράφος του δρόμου. Σε έναν τέτοιο δρόμο, στις 12:00 το μεσημέρι, στη Λ. Κηφισίας, έχασε τη ζωή του. Στο ύψος του Αγ. Γεωργίου στο Ψυχικό, ο οδηγός αυτοκινήτου που κινούνταν με κατεύθυνση από Αθήνα προς Ν. Κηφισιά, έστριψε ξαφνικά δεξιά, προκειμένου να μπει σε παράδρομο της Λ. Κηφισίας, την οδό Ολυμπιονικών χωρίς να αντιληφθεί την μοτοσυκλέτα που οδηγούσε ο νεαρός δημοσιογράφος και κινούνταν στον παράδρομο. Η σύγκρουση ήταν σφοδρή ενώ ο αναβάτης εκτοξεύτηκε αρκετά μέτρα μακριά.

Μεταφέρθηκε στο νοσοκομείο Ευαγγελισμός όπου κατέληξε στα σοβαρά τραύματά του. Ο 45χρονος οδηγός του αυτοκινήτου συνελήφθη και κρατείται στο Τμήμα Τροχαίας Κηφισιάς. Οι αξιωματικοί της Τροχαίας έχουν λάβει καταθέσεις από όλους τους αυτόπτες μάρτυρες, ενώ η στιγμή της σύγκρουσης έχει καταγραφεί σε κάμερες διαχείρισης κυκλοφορίας και επιχειρήσεων της περιοχής, με το υλικό να συμπεριλαμβάνεται στη δικογραφία που σχηματίζεται.

#Tags

Εγγραφείτε στο Newsletter του Ταχυδρόμου