ΕΛΛΑΔΑ

Αγωγή 800.000 ευρώ από τη μητέρα του 5χρονου που κατασπάραξαν τα ροτβάιλερ

αγωγή-800-000-ευρώ-από-τη-μητέρα-του-5χρονου-π-787125

Αγωγή κατά των ιδιοκτητών των τριών ροτβάιλερ, τα οποία σκότωσαν με φρικιαστικό τρόπο τον 5χρονο Στάθη, συγκλονίζοντας το πανελλήνιο, κατέθεσε η οικογένεια του θύματος.

Σύμφωνα με πληροφορίες του kozan.gr, που αποκαλύπτει το θέμα, αγωγή ύψους 800.000 ευρώ, κατά των ιδιοκτητών των τριών ροτβάιλερ, που προκάλεσαν, το περασμένο Πάσχα, θανάσιμα τραύματα στον 5χρονο Στάθη, κατέθεσε, χθες Τετάρτη 31/8, η πλευρά της μητέρας.

Με σημερινή προσωρινή διαταγή, ο πρόεδρος Πρωτοδικών Κοζάνης έκανε δεκτό το αίτημα της μητέρας για δέσμευση της κινητής κι ακίνητης περιουσίας των ιδιοκτητών των ροτβάιλερ.

Από το ποσό της αγωγής που θα επιδικασθεί, επιθυμία της μητέρας είναι, το 1/3 των χρημάτων να δοθεί στο Χαμόγελο του Παιδιού και το Ειδικό Εργαστήρι Κοζάνης.

Σύμφωνα με τον δικηγόρο της μητέρας του μικρού Στάθη, Ζήση Βρίκο, τα ασφαλιστικά μέτρα θα συζητηθούν στις 27 Σεπτεμβρίου (μέχρι τότε απαγορεύεται οποιαδήποτε μεταβίβαση περιουσιακού στοιχείου σε τρίτους), ενώ άλλα δύο αιτήματα που κατέθεσε η πολιτική αγωγή προς τον Εισαγγελέα, αφορούν τη διερεύνηση τυχών ποινικών ευθυνών της γυναίκας, συζύγου του ιδιοκτήτη των ροτβάιλερ, καθώς και αλλαγή του κατηγορητηρίου για τον 72χρονο ιδιοκτήτη των ροτβάιλερ και μετατροπή του αδικήματος της ανθρωποκτονίας εξ αμελείας, σε ανθρωποκτονία από δόλο.

Πηγή: www.kozan.gr

  • Σχετικά άρθρα:

Κοζάνη :Ροτβάιλερ κατασπάραξε 5χρονο αγοράκι

Δίωξη για ανθρωποκτονία εξ αμελείας στον ιδιοκτήτη των σκύλων που σκότωσαν 5χρονο

Ανατριχιαστικές περιγραφές μαρτύρων για τα ροτβάιλερ που σκότωσαν 5χρονο στην Κοζάνη

Ιατροδικαστής: Σοκ από την επίθεση των ροτβάιλερ

Τι κατέθεσε η τραγική μητέρα του 5χρονου που πέθανε από επίθεση ροντβάιλερ

Σκότωσαν 4 από τα 8 ροτβάιλερ της ασύλληπτης τραγωδίας με τον 5χρονο

Εγγραφείτε στο Newsletter του Ταχυδρόμου