ΕΛΛΑΔΑ

Από μηχανές και αυτοκίνητα «κατακλύστηκε» ο Λευκός Πύργος

από-μηχανές-και-αυτοκίνητα-κατακλύσ-791577

Λάτρεις του μηχανοκίνητου αθλητισμού και δεκάδες μηχανές «γέμισαν» τον Λευκό Πύργο σε μία εκδήλωση που εκτός από την διασκέδαση, έχει φιλανθρωπικό χαρακτήρα.

Η εκδήλωση «Η Θεσσαλονίκη δεν κοιμάται απόψε» πραγματοποιείται για δεύτερη χρονιά με στόχο να συγκεντρώσει όλους τους λάτρεις του μηχανοκίνητου αθλητισμού, οι οποίοι θα βοηθήσουν και θα ενημερώσουν το κοινό σχετικά με την ασφάλεια και την προσοχή που θα πρέπει να έχουμε όλοι, είτε οδηγούμε μηχανή, είτε αυτοκίνητο, είτε οποιοδήποτε όχημα κυκλοφορεί στους δρόμους και έχει ευθύνη προς τους συνανθρώπους μας.

Σε λίγο έχει προγραμματιστεί η πορεία με τις μηχανές και τα αυτοκίνητα που θα λάβουν μέρος με εκκίνηση από τον Λευκό Πύργο και κατάληξη στα Jumbo Ωραιοκάστρου.

«Η εκδήλωση “η Θεσσαλονίκη δεν κοιμάται απόψε” ξεκίνησε σαν μια ιδέα για να μαζευτούμε όλοι οι λάτρεις του μηχανοκίνητου αθλητισμού. Πέρα από τη προσωπική ευχαρίστηση έχουμε σκοπό να διεξάγουμε για δεύτερη φορά έρανο για φιλανθρωπικό σκοπό, ώστε να βοηθήσουμε σε αυτούς τους δύσκολους καιρούς, όπως μπορούμε. Έχουμε σκοπό την διασκέδαση και την ανταμοιβή του κοινού μας μέσω ενός διαγωνισμού με κληρώσεις δώρων από διάφορους χορηγούς που προσπάθησαν να βοηθήσουν», ανέφερε ο ένας εκ των διοργανωτών, Βαγγέλης Ευαγγέλου.

Στο τέλος της διαδρομής θα συγκεντρωθούν 2 ευρώ ανά όχημα και το χρηματικό πόσο που θα συγκεντρωθεί θα δοθεί στο ορφανοτροφείο «Μέλισσα».

ΠΗΓΗ: thestival.gr

Εγγραφείτε στο Newsletter του Ταχυδρόμου