ΕΛΛΑΔΑ

Αστατος ο καιρός με βροχές και χαλάζι

αστατος-ο-καιρός-με-βροχές-και-χαλάζι-793907

Ιδιαίτερα άστατος αναμένεται να διατηρηθεί ο καιρός στη χώρα το διήμερο Τετάρτη 24/08/0216 και Πέμπτη 25/08/2016 με βροχές και καταιγίδες οι οποίες κατά τόπους θα είναι ισχυρές και θα συνοδεύονται από αυξημένη ηλεκτρική δραστηριότητα, ενισχυμένους ανέμους και χαλαζοπτώσεις. Παράλληλα η θερμοκρασία θα σημειώσει πρόσκαιρη αλλά αισθητή πτώση, ιδιαίτερα στις περιοχές όπου θα εκδηλώνονται βροχοπτώσεις. Πιο αναλυτικά:

• Την Τετάρτη 24/08/2016 περιμένουμε βροχές και καταιγίδες στη Δυτική και Κεντρική Ελλάδα, στην Πελοπόννησο και κατά τόπους στο Ιόνιο, φαινόμενα που τις απογευματινές ώρες θα επεκταθούν στη Μακεδονία. Αργά το βράδυ στην Ανατολική Θεσσαλία, στη Βορειοανατολική Στερεά, στη Χαλκιδική και πιθανόν στην Κεντρική Μακεδονία, στην Εύβοια και στις Σποράδες αναμένεται να εκδηλωθούν τοπικά ισχυρές βροχές και καταιγίδες. Ισχυρές βροχές και καταιγίδες είναι πιθανό να εκδηλωθούν το βράδυ και στην πόλη της Θεσσαλονίκης.

• Την Πέμπτη 25/08/2016 τα έντονα φαινόμενα αναμένεται να περιοριστούν στα ανατολικά ηπειρωτικά τμήματα (συμπεριλαμβανομένης πιθανότατα της Βόρειας Αττικής) και τις Σποράδες, αλλά βροχές ή καταιγίδες θα εκδηλωθούν κατά τόπους και στα υπόλοιπα ηπειρωτικά.

Σύμφωνα και με τα τελευταία διαθέσιμα προγνωστικά στοιχεία ο καιρός από την Παρασκευή 26/08/2016 θα παρουσιάσει ουσιαστική βελτίωση.

Πηγή: meteo.gr

Εγγραφείτε στο Newsletter του Ταχυδρόμου