ΕΛΛΑΔΑ

Ερωτοχτυπημένος πρώην αστυνομικός άνοιξε πυρ

ερωτοχτυπημένος-πρώην-αστυνομικός-ά-796732

«Ερωτοχτυπημένος» συνταξιούχος αστυνομικούς πυροβολούσε το σπίτι του… πόθου του! Όλα συνέβησαν στις 14:30 το μεσημέρι της Πέμπτης στην Αξιούπολη Κιλκίς. Ένας 57χρονος πρώην αστυνομικός, σε κατάσταση μέθης όπως αναφέρουν αστυνομικές πληροφορίες, προσέγγισε με το αυτοκίνητό του, ένα συγκρότημα κατοικιών, στον οποίο βρίσκονταν τρεις μεζονέτες.

Ο 57χρονος έβγαλε ένα πιστόλι και πυροβόλησε τουλάχιστον πέντε φορές εναντίον των κατοικιών και στη συνέχεια ανέπτυξε ταχύτητα διαφεύγοντας από την περιοχή. Οι βολίδες βρήκαν τους εξωτερικούς τοίχους και τα τζάμια, των τριών κατοικιών. Στη μία διέμενε αστυνομικός με την σύζυγό του, στη δεύτερη ένας ιδιώτης και στην τρίτη μια υπήκοος Ρωσίας, η οποία σύμφωνα με τους αξιωματικούς της ΕΛ.ΑΣ. εικάζεται πως ήταν ο στόχος της επίθεσης και το πρόσωπο ερωτικού ενδιαφέροντος του δράστη.

Κάποιοι αυτόπτες μάρτυρες φαίνεται να συγκράτησαν στοιχεία του αυτοκινήτου που χρησιμοποίησε ο δράστης για την προσέγγιση, με τους αστυνομικούς να το εντοπίζουν πολύ σύντομα. Λίγο αργότερα προέβησαν σε κατ’ οίκον έρευνα όπου εντόπισαν και συνέλαβαν τον 57χρονο συνταξιούχο αστυνομικό, ο οποίος αρνείται τη συμμετοχή του στην επίθεση, ενώ διαπιστώθηκε ότι ήταν υπό την επήρεια αλκοόλ.

Στο εσωτερικό του σπιτιού εντόπισαν ένα πιστόλι, 653 φυσίγγια διαφόρων διαμετρημάτων, κάλυκες, γεμιστήρα, κροτίδες, ένα αεροβόλο και ένα κυνηγετικό όπλο. Το όπλο και τα άλλα ευρήματα μεταφέρθηκαν στα εγκληματολογικά εργαστήρια προκειμένου να διαπιστωθεί αν έχει χρησιμοποιηθεί στο περιστατικό με τους πυροβολισμούς.

ΠΗΓΗ: thetoc.gr

Εγγραφείτε στο Newsletter του Ταχυδρόμου