ΕΛΛΑΔΑ

Απαντήσεις σε φημολογίες και λασπολογία

απαντήσεις-σε-φημολογίες-και-λασπολο-505618

«Η κυβέρνηση δεν παραλύει με τις φημολογίες, αλλά είναι μια πραγματικότητα ότι δηλητηριάζεται η δημόσια ζωή από μια τέτοια ακατάσχετη φημολογία σε σχέση με πολιτικά πρόσωπα και ιδιαίτερα μέλη της κυβέρνησης» δήλωσε ο κυβερνητικός εκπρόσωπος Γιώργος Πεταλωτής.
Επισήμανε ότι είναι ευθύνη όλων να ανακοπεί αυτό το όργιο φημών και σημείωσε ότι η κυβέρνηση προσπαθεί να αντιμετωπίσει τα μεγάλα προβλήματα του Έλληνα πολίτη και ότι «τέτοιου είδους φημολογία και λασπολογία δεν μάς αγγίζει».
Ο κ. Πεταλωτής ανέφερε ότι σύσσωμο το πολιτικό δυναμικό της κυβέρνησης και της Κοινοβουλευτικής Ομάδας του ΠΑΣΟΚ δουλεύει και συμπλήρωσε ότι τα αποτελέσματα ως προς τη λειτουργία του κράτους της δημόσιας ζωής και της οικονομίας φαίνονται.
«Όλοι όσοι λασπολογούν ακατάσχετα πίσω από την ανωνυμία της τεχνολογίας, θα πάρουν και την απάντησή τους» υπογράμμισε.
Ερωτηθείς πώς θα δοθεί αυτή η «απάντηση», ο κ. Πεταλωτής τόνισε ότι εκείνοι που ισχυρίζονται ανώνυμα όλες αυτές τις φήμες και τις απαράδεκτες ιστορίες που ξετυλίγονται, θα διαψευστούν εκ των πραγμάτων.
Ερωτηθείς εάν όλα αυτά τα φαινόμενα είναι μέρος ενός σχεδίου στοχοποίησης της κυβέρνησης, γιατί προχωρά σειρά μεταρρυθμίσεων, ανέφερε ότι οι εκτιμήσεις που γίνονται είναι πολλές, αλλά στόχος της κυβέρνησης είναι να λύνει τα προβλήματα του πολίτη.
Ο κ. Πεταλωτής είπε ακόμη ότι η κυβέρνηση δεν θα παρεκκλίνει από αυτόν το στόχο της «ό,τι και να διαδίδεται ή ό,τι συμφέροντα και εάν χτυπιούνται».

Οργισμένος
και ο Τσίπρας

Εκτός πραγματικότητας χαρακτηρίζει ο πρόεδρος του ΣΥΝ Αλέξης Τσίπρας τα όσα μετέδωσαν ορισμένα ΜΜΕ, καθώς και τα όσα αναρτήθηκαν σε blogs σχετικά με την υψηλό κόστος νοσηλίων της γέννας του γιου του. Ο ίδιος κάνει λόγο για απόπειρα αποπροσανατολισμού της κοινής γνώμης.
«Ανεξάρτητα από το γεγονός ότι η οικονομική του δυνατότητα δεν του επιτρέπει να διαθέσει τέτοιο ποσό όσο και να το επιθυμούσε, η κατασκευασμένη αλήθεια τους είναι μια πράξη βαθύτατα εχθρική όχι μόνο προς αυτόν αλλά και προς την κοινωνία.
» Διότι επιδιώκουν να την αποπροσανατολίσουν και να εκτρέψουν την οργή της κοινωνίας για τη φτώχεια που υφίσταται, προς λάθος κατεύθυνση και λάθος ανθρώπους» σημειώνει στη σχετική ανακοίνωση.
Ο ίδιος ευχαριστεί από βάθους καρδιάς όλους όσοι ευχήθηκαν για την γέννηση του παιδιού του.
«Πρόκειται για ένα γεγονός που γεμίζει με ιδιαίτερη συγκίνηση κάθε άνθρωπο που γίνεται γονιός» συμπληρώνει.

Εγγραφείτε στο Newsletter του Ταχυδρόμου