ΕΛΛΑΔΑ

Κεφαλονιά: Έδιωξαν θαλαμηγό από την Αγία Ευφημία

κεφαλονιά-έδιωξαν-θαλαμηγό-από-την-αγ-803825

Αναστάτωση επικράτησε το απόγευμα του Σαββάτου κοντά στην Αγία Ευφημία όταν θαλαμηγός με Ιταλούς επιβαίνοντες, προσέγγισε ερημική παρακείμενη παραλία και πριν φτάσει σε αυτήν τρεις γυναίκες με μαχαίρι έκοψαν τους κάβους, διώχνοντάς το από το σημείο

Αμέσως ο ιδιοκτήτης της θαλαμηγού κατευθύνθηκε στη Σάμη, όπου και ανέφερε το περιστατικό στις αρμόδιες αρχές.

Σύμφωνα με το efimeridakefalonia.gr ο συγκεκριμένος Ιταλός επιχειρηματίας και ιδιοκτήτης του σκάφους, επισκέπτεται κάθε καλοκαίρι και για πολλά χρόνια το νησί και αυτή την περιπέτεια την έζησε για πρώτη φορά.

Ο Αντιδήμαρχος της περιοχής, Μάκης Αλυσανδράτος σε δήλωσή του παραδέχτηκε το συμβάν, διευκρινίζοντας ότι αυτό δεν έγινε έξω από το λιμάνι της Αγίας Ευφημίας.

«Κατόπιν διερεύνησης και πληροφοριών τις οποίες συνέλεξα διαπίστωσα ότι το γεγονός έλαβε πράγματι χώρα όχι όμως στις γνωστές παραλίες της Αγίας Ευφημίας, αλλά σε μία έρημη παραλία πολύ μακριά από την Αγία Ευφημία μη ορατή από την ευρύτερη περιοχή της.

Υπάρχει έγγραφη καταγγελία από τον ιδιοκτήτη της θαλαμηγού στο Λιμεναρχείο Σάμης το οποίο εκτιμώ έχει τη δυνατότητα με βάσει τα στοιχεία που διαθέτει να βρει τις κυρίες που προέβησαν σε αυτή την απαράδεκτη ενέργεια και να ενεργήσει τα δέοντα» ανέφερε μεταξύ άλλων στην ανακοίνωσή του.

Πηγή: efimeridakefalonia.gr

Εγγραφείτε στο Newsletter του Ταχυδρόμου