ΕΛΛΑΔΑ

ΝΔ: Από τη Ρηγίλλης στη Συγγρού και τώρα στο Μοσχάτο

νδ-από-τη-ρηγίλλης-στη-συγγρού-και-τώρα-805944

Παρελθόν αποτελούν από χθες τα γραφεία της αξιωματικής αντιπολίτευσης στη Λ.Συγγρού. Η διαδρομή που ξεκίνησε το 1975 από τη Ρηγίλλης θα συνεχισθεί τώρα στο Μοσχάτο

Ρηγίλλης- Συγγρού και τώρα Μοσχάτο: Η αντίστροφη μέτρηση για τη λειτουργία των νέων γραφείων της Νέας Δημοκρατίας στην οδό Πειραιώς έχει αρχίσει. Χθες, ήταν η τελευταία μέρα που τα στελέχη του κόμματος πέρασαν την είσοδο του κτιρίου της λ.Συγγρού και από σήμερα έως και τις 17 Αυγούστου ουσιαστικά η ΝΔ θα λειτουργεί από τα γραφεία της στη Βουλή. Η επίσημη πρεμιέρα για τα νέα γραφεία στην Πειραιώς έχει προσδιορισθεί για τις 18 Αυγούστου.

Λόγοι οικονομίας επέβαλαν αυτή τη μετακόμιση, αφού το ενοίκιο για το βιομηχανικό κτίριο στην Πειραιώς 62 είναι περίπου στο ένα δέκατο εκείνου που πλήρωνε η ΝΔ για τα γραφεία στη Συγγρού: 9.800 από 95.000 ευρώ. Επιπλέον, το νέο κτίριο είναι περίπου 2.500 τετραγωνικών, έναντι 1.000 του κτιρίου της Συγγρού.

Οι εργασίες στην Πειραιώς είναι πυρετώδεις ώστε όλα να είναι έτοιμα στις 18 του μήνα. Σημειώνεται, ότι οι αρχικοί υπολογισμοί ήθελαν τη ΝΔ να είχε εγκατασταθεί στο Μοσχάτο λίγες ημέρες μετά το Πάσχα, αλλά τελικά ο προγραμματισμός πήγε πίσω.

Οι κομματικές υπηρεσίες της ΝΔ μεταφέρονται στην Πειραιώς μετά από πέντε χρόνια λειτουργίας στο κτίριο της λ.Συγγρού. Τον Ιανουάριο του 2013 τα γραφεία είχαν γίνει στόχος τρομοκρατών που είχαν χτυπήσει με καλάσνικοφ, ενώ δεν είχαν καταφέρει να πυροδοτήσουν ρουκέτα.

Η απόφαση για τη μετακόμιση στην οδό Πειραιώς ήταν από τις πρώτες που έλαβε ο Κυριάκος Μητσοτάκης ως πρόεδρος του κόμματος, στην κατεύθυνση του νοικοκυρέματος των οικονομικών του.

(πηγή: protothema.gr)

Εγγραφείτε στο Newsletter του Ταχυδρόμου