ΕΛΛΑΔΑ

Τσακώθηκε με την αδελφή της και έπεσε από το μπαλκόνι

τσακώθηκε-με-την-αδελφή-της-και-έπεσε-α-811717

Τσακώθηκε με την αδερφή της. Πιάστηκαν στα χέρια. Είχαν καταναλώσει μεγάλες ποσότητες αλκοόλ. Η 23χρονη Τατιάνα από την Μολδαβία βγήκε στο μπαλκόνι και κρεμάστηκε από τα κάγκελα, απειλώντας την αδερφή της ότι θα πέσει. Οι απειλές όμως μετατράπηκαν σε μία μοιραία πτώση στο κενό και στον φρικτό θάνατό της.

Όλα εξελίχθησαν τα ξημερώματα της περασμένης Τρίτης σε διαμέρισμα 3ου ορόφου πολυκατοικίας στην οδό Αμπλιανής 12 στον Αγ. Παντελεήμονα. Κάτοικοι και περαστικοί, άκουσαν έναν ισχυρό γδούπο και λίγο αργότερα εντόπισαν νεκρή την άτυχη κοπέλα. Οι αξιωματικοί της Ασφάλειας Αττικής ξεκίνησαν έρευνα για να διαπιστώσουν τις συνθήκες της 23χρονης κοπέλας καθώς υπήρχαν υποψίες εγκληματικής ενέργειας. Διαπίστωσαν ότι το θύμα εκδιδόταν και διέμενε μαζί με την 34χρονη αδερφή της Μαρίνα, στο ίδιο διαμέρισμα. Από το απόγευμα της προηγούμενης ημέρας οι δύο αδερφές μαζί με έναν Έλληνα και έναν αλλοδαπό με τα στοιχεία DAVID, κατανάλωναν αλκοόλ. Υπό την επήρεια μέθης, η 23χρονη διαπληκτίστηκε με την αδερφή της, η οποία άρχισε να την χτυπά στο πρόσωπο και το σώμα. Η 34χρονη είπε στον Έλληνα φίλο της να φύγει. Όταν εκείνος είχε φθάσει στο πεζοδρόμιο, σήκωσε το κεφάλι του βλέποντας την 23χρονη να έχει καβαλήσει τα κάγκελα, να βρίσκεται στην εξωτερική πλευρά, να κρεμιέται από τα κάγκελα, να γλυστρά και να πέφτει στο κενό. Ο ιατροδικαστής κ. Νίκος Καλόγρηας διαπίστωσε ότι αιτία θανάτου ήταν οι βαριές κρανιοεγκεφαλικές κακώσεις συμβατές από πτώση.

Οι αστυνομικοί μέσα στο σπίτι βρήκαν πολλά κουτάκια μπύρας και ένα πιστόλι, το οποίο, σύμφωνα με την 34χρονη ανήκει στον Έλληνα σύζυγό της που βρίσκεται στο εξωτερικό. Η Μαρίνα παραδέχθηκε ότι ήταν όλοι μεθυσμένοι, δεν μπορούσε να θυμηθεί τι είχε συμβεί, υποστήριξε ότι ο DAVID διαπληκτίστηκε με την ίδια αλλά και την αδερφή της, ωστόσο δεν κατάλαβε την πτώση της αδερφής της γιατί ήταν σε άλλο δωμάτιο. Η 34χρονη αρχικά συνελήφθη στα όρια του αυτοφώρου, οδηγήθηκε στον Εισαγγελέα, ο οποίος παρήγγειλε την διενέργεια προκαταρκτικής εξέτασης, και αφέθηκε ελεύθερη. Την ίδια ώρα οι αστυνομικοί αναζητούν τον DAVID, προκειμένου να τον εξετάσουν για την υπόθεση.

(thetoc.gr)

Εγγραφείτε στο Newsletter του Ταχυδρόμου