ΕΛΛΑΔΑ

Στον ανακριτή ο γιατρός που ασελγούσε στην κόρη του

στον-ανακριτή-ο-γιατρός-που-ασελγούσε-817679

Ενώπιον του ανακριτή αναμένεται να οδηγηθεί σήμερα, Δευτέρα, ο 39χρονος γιατρός, ο οποίος συνελήφθη το Σάββατο από αστυνομικούς του τμήματος προστασίας ανηλίκων της Θεσσαλονίκης, κατηγορούμενος ότι ασελγούσε στην ανήλικη κόρη του.

Οι αρχές έφτασαν στον 39χρονο έπειτα από καταγγελία της εν διαστάσει συζύγου του και της μητέρας της στο Τμήμα Προστασίας Ανηλίκων, σύμφωνα με την οποία ο γιατρός προέβαινε σε ασελγείς πράξεις σε βάρος συγγενικού προσώπου.

Σε έρευνες που πραγματοποιήθηκαν σε οικίες του στη Θεσσαλονίκη και σε περιοχή της Λάρισας, βρέθηκαν και κατασχέθηκαν συνολικά 559 ναρκωτικά δισκία, που κατείχε χωρίς την απαιτούμενη ιατρική συνταγή, καθώς και πλήθος κουτιών φαρμακευτικών σκευασμάτων, την κατοχή των οποίων δεν μπορούσε να δικαιολογήσει.

Επίσης, βρέθηκαν φορητός ηλεκτρονικός υπολογιστής, δύο κεντρικές μονάδες, εξωτερικός σκληρός δίσκος, φορητό μέσο αποθήκευσης δεδομένων, 16 κάρτες μνήμης και κινητό τηλέφωνο, τα οποία κατασχέθηκαν και θα αποσταλούν για εξέταση στην Υποδιεύθυνση Εγκληματολογικών Ερευνών Βορείου Ελλάδος.

Εγγραφείτε στο Newsletter του Ταχυδρόμου