ΕΛΛΑΔΑ

Μπροστά στα μάτια του 12χρονου γιου του η δολοφονία του ναυτικού στην Καλλιθέα

μπροστά-στα-μάτια-του-12χρονου-γιου-του-836167

Ανατριχιαστικές λεπτομέρειες σχετικά με τον τρόπο με τον οποίο η 49χρονη Βουλγάρα συζυγοκτόνος με τη βοήθεια τριών Ρουμάνων και ενός Βούλγαρου πληρωμένων δολοφόνων σκότωσαν και στη συνέχεια «κατέψυξαν» το σώμα του άτυχου 63χρονου συνταξιούχου ναυτικού στην Καλλιθέα, έδωσε κατά τη διάρκεια της απολογίας της ενώπιον του ανακριτή η 26χρονη Βουλγάρα, φίλη της κατηγορουμένης και συνεργός στο φρικτό έγκλημα που σημειώθηκε στις 12 Ιανουαρίου 2015, αλλά αποκαλήφθηκε σχεδόν ένα χρόνο αργότερα.

Οι δράστες δεν δίστασαν να δολοφονήσουν τον 63χρονο, ξυλοκοπώντας τον έως θανάτου, ουσιαστικάμπροστά στα μάτια του 12χρονου γιου του, ο οποίος εκείνη την ώρα βρισκόταν κι εκείνος στο διαμέρισμα της οδού Ευαγγελιστρίας.

Συγκλονόζε δε η αποκάλυψη της 26χρονης ότι δικός της ρόλος στον σχεδιασμό και εκτέλεση της δολοφονίας ήταν να κρατήσει απασχολημένο το παιδί, όση ώρα η μητέρα του μαζί με τους δολοφόνους, εκτελούσαν το σατανικό σχέδιο τους..

Μάλιστα η αμετανόητη 26χρονη είπε στον εμβρόντητο ανακριτή ότι πήρε τον 12 χρονο μαζί της στο μπαλκόνι για να μην ακούει και να μην βλέπει και προκειμένου να μην μπορεί να αντιληφθεί τις απελπισμένες φωνές του πατέρα του, την ώρα της επιθέσης, εκείνη άρχισε να φωνάζει στο παιδί.

Αποκάλυψε μάλιστα ότι τόσο η ίδια όσο και καθένας από τους τέσσερις δολοφόνους πήραν το ποσό των 3.000 ευρώ από τη Βουλγάρα σύζυγο του 63χρονου ναυτικού.

Μάλιστα, η φίλη της ηθικής αυτουργού της δολοφονίας η οποία μετά το άγριο έγκλημα πήρε το γιο της μαζί με όλες τις τραπεζικές καταθέσεις του συζύγου της και διέφυγε στη Βουλγαρία, όπου σήμερα – σύμφωνα με τις διωκτικές αρχές που εντός των προσεχών ωρών πρόκειται να ζητήσουν την έκδοση διεθνούς εντάλματος σύλληψης τόσο για τη 49χρονη όσο και για τον ένα εκ των τριών Ρουμάνων δολοφόνων, με τον οποίο φέρεται να διατηρεί και ερωτικό δεσμό – άνοιξε μεσιτικό γραφείο…..

Όσον αφορά στην 26χρονη, η οποία κρίθηκε προφυλακιστέα, κατά τη διάρκεια της απολογίας της έδειξε να βρίσκεται «εκτός τόπου και χρόνου», αφού το μόνο το οποίο την απασχολούσε είναι ότι δεν είχε μαζί της …ενυδατική κρέμα για το …έγχρωμο τατουάζ που έκανε πρόσφατα στην πλάτη της….

Μιχάλης Λαγάνης

ethnos.gr

Εγγραφείτε στο Newsletter του Ταχυδρόμου