ΕΛΛΑΔΑ

Γιατρός προκάλεσε εγκαύματα με ατμοσίδερο στη σύντροφό του στην Αταλάντη

γιατρός-προκάλεσε-εγκαύματα-με-ατμοσ-843691

Με καυτό ατμοσίδερο κατηγορείται πως τραυμάτισε το βράδυ της Κυριακής τη 45χρονη σύντροφό του ένας 52χρονος γιατρός, που συνελήφθη την Τρίτη στην Αταλάντη Φθιώτιδας, κατηγορούμενος για επικίνδυνες σωματικές βλάβες.

Η γυναίκα πήγε στο τοπικό Κέντρο Υγείας όπου οι γιατροί βρήκαν χτυπήματα κι εκχυμώσεις σε σχεδόν ολόκληρο το σώμα της, καθώς και εγκαύματα β΄βαθμού στους βραχίονες, στους καρπούς, στον ώμο και στις παλάμες της, ακόμη και στο τριχωτό της κεφαλής της, ενώ τα σημάδια από το σίδερο ήταν ακόμα εμφανή πάνω της.

Σύμφωνα με πληροφορίες, ο 52χρονος γιατρός υποψιαζόταν ότι η σύντροφος-γραμματέας του είχε παράλληλο δεσμό.

Στην κατάθεσή της στους αστυνομικούς η γυναίκα επιχείρησε να αποκρύψει τον ρόλο του 52χρονου, υποστηρίζοντας ψευδώς ότι, ενώ αυτή ήταν στο μπάνιο, μπήκαν στο σπίτι της δύο κουκουλοφόροι ληστές, που την τραυμάτισαν με αναμμένο ατμοσίδερο που βρήκαν μπροστά τους, στην προσπάθειά τους να τους αποκαλύψει πού είχε κρυμμένα χρήματα και κοσμήματα. Σύμφωνα με τους ισχυρισμούς της, οι «δράστες» έφυγαν άπραγοι καθώς δεν βρήκαν ό,τι ζητούσαν, ενώ η ίδια πήδηξε από το μπαλκόνι για να διαφύγει.

Αργότερα, πάντως, η 45χρονη παραδέχτηκε ότι την τραυμάτισε ο 52χρονος, συνελήφθη για ψευδή καταμήνυση και αφέθηκε ελεύθερη.

Ο 52χρονος οδηγήθηκε χθες στο Αυτόφωρο Μονομελές Πλημμελειοδικείο Λαμίας, όπου ζήτησε και πήρε προθεσμία να δικαστεί την Παρασκευή.

Newsroom ΔΟΛ, με πληροφορίες από ΑΠΕ

Εγγραφείτε στο Newsletter του Ταχυδρόμου