ΕΛΛΑΔΑ

Σύλληψη 39χρονου για ασελγείς πράξεις σε βάρος 14χρονου

σύλληψη-39χρονου-για-ασελγείς-πράξεις-σ-848243

Από το 2011 ένας 39χρονος ασελγούσε σε βάρος 14χρονου που ήταν στο φιλικό περιβάλλον του. Τρία χρόνια μετά η υπόθεση αποκαλύφθηκε μετά την καταγγελία της μητέρας του ανηλίκου στην Αστυνομία, ενώ είναι χαρακτηριστικό ότι ο 39χρονος είχε απασχολήσει άλλες δυο φορές τις Αρχές (2012 και 2014) για κατοχή και διακίνηση υλικού παιδικής πορνογραφίας.

Ειδικότερα ο 39χρονος συνελήφθη το βράδυ της Πέμπτης σε περιοχή της Αττικής από αστυνομικούς της Υποδιεύθυνσης Ανηλίκων της Ασφάλειας Αττικής, κατηγορούμενος για αποπλάνηση παιδιών, πορνογραφία ανηλίκων, ασέλγεια σε ανήλικο έναντι αμοιβής κατ’ εξακολούθηση, καθώς και παραβάσεις της νομοθεσίας για τα ναρκωτικά.

Όπως έγινε γνωστό στο πλαίσιο διερεύνησης καταγγελίας, προέκυψε ότι τις απογευματινές ώρες της ίδιας ημέρας (12 Μαΐου), ο 39χρονος προέβη σε ασελγείς πράξεις σε ανήλικο, ο οποίος μετέβη στην οικία του, μετά από προηγούμενη μεταξύ τους επικοινωνία.

Επιπλέον, διαπιστώθηκε ότι ο 39χρονος, «τα τελευταία δύο χρόνια περίπου, είχε ενεργήσει κατ’ επανάληψη ασελγείς πράξεις σε βάρος του ιδίου ανήλικου, κάποιες φορές προσφέροντάς του μικρά χρηματικά ποσά (10-15 ευρώ) και άλλα υλικά αγαθά, ενώ του είχε χορηγήσει και κάνναβη».

Σε έρευνα που έγινε στην οικία του βρέθηκαν και κατασχέθηκαν περισσότερες από 500 κενές καρτέλες φαρμακευτικών σκευασμάτων, ποσότητα ναρκωτικών δισκίων και κάνναβης, δύο εσωτερικοί σκληροί δίσκοι και 202 ψηφιακοί δίσκοι.

Ο συλληφθείς οδηγήθηκε στον αρμόδιο Εισαγγελέα Πρωτοδικών και παραπέμφθηκε σε Τακτικό Ανακριτή.

tovima.gr

Εγγραφείτε στο Newsletter του Ταχυδρόμου