ΑΘΛΗΤΙΚΑ

Αθλητής βόλεϊ, πολυπράγμων εκβιαστής

αθλητής-βόλεϊ-πολυπράγμων-εκβιαστής-18287

Ενας 39χρονος αθλητής του βόλεϊ, που είχε κατηγορηθεί προσφάτως ότι είχε τραβήξει όπλο προκειμένου να απειλήσει τον προπονητή του σε ομάδα της ανατολικής Αττικής, είναι ένας από τους τρείς τελωνειακούς που συνελήφθησαν προ τριών ημερών από την Υποδιεύθυνση Εσωτερικών Υποθέσεων της ΕΛΑΣ, για εκβίαση ιδιοκτήτριας επιχείρησης στην Κορινθία!

Στην κατοχή του 39χρονου, που είχε πρωτοστατήσει και σε άλλα επεισόδια εντός και εκτός αθλητικών χώρων, βρέθηκαν και κατασχέθηκαν ένα πιστόλι, που κατείχε παράνομα, ένας σουγιάς και ένα γκλόμπ. Είναι μάλιστα ενδεικτικό ότι οι τρείς συλληφθέντες τελωνειακοί ανήκαν σε υπηρεσία που σχετιζόταν με τον έλεγχο της διαφθοράς στην συγκεκριμένη υπηρεσία του Υπουργείου Οικονομικών.

Όπως κατήγγειλε η γυναίκα-θύμα του εκβιασμού οι τελωνειακοί, κατά τη διάρκεια πρόσφατου ελέγχου, απαίτησαν το χρηματικό ποσό των 1.000 ευρώ για να μην βεβαιώσουν παράβαση και επιπλέον ένας από αυτούς την αγορά εμπορεύματος σε μειωμένη τιμή.

Σημειώνεται ότι το περιστατικό με την απειλή του 39χρονου να πυροβολήσει τον προπονητή του, ύστερα από διαφωνία για αθλητικά θέματα, είχε σημειωθεί την 21η Μαρτίου στο κλειστό γυμναστήριο της Κάντζας. Είχε ακολουθήσει εκτεταμένη έρευνα για τον εντοπισμό του από την ΕΛΑΣ.

tovima.gr

Εγγραφείτε στο Newsletter του Ταχυδρόμου