ΕΛΛΑΔΑ

Tεράστιο ποσοστό αλκοόλ στο αίμα του Παντελή Παντελίδη

tεράστιο-ποσοστό-αλκοόλ-στο-αίμα-του-πα-45853

Ανατρέπει τα πάντα η πληροφορία πως το αλκοόλ στο αίμα του 32χρονου τραγουδιστή Παντελή Παντελίδη ήταν πέρα από κάθε όριο υψηλό, σε τέτοιο βαθμό που ο συγκεκριμένος άνθρωπος ήταν σχεδόν λιπόθυμος.

Σύμφωνα με πληροφορίες, η τελική μέτρηση του ποσοστού αλκοόλ στο αίμα του Παντελή Παντελίδη ξεπερνά τα 2,70 mg ανά λίτρο αίματος, ένα ποσοστό τεράστιο που δείχνει πως είχε καταναλωθεί το λιγότερο ένα μπουκάλι βαρύ αλκοολούχο ποτό από τον 32χρονο τραγουδιστή.

Με μία τέτοια ποσότητα αλκοόλ ο τραγουδιστής κυριολεκτικά βρισκόταν οριακά σε κατάσταση λιποθυμίας. Αυτό βέβαια το ποσοστό ενδεχομένως να ενισχύει τους ισχυρισμούς της οικογένειας πως δεν οδηγούσε ο Παντελής Παντελίδης μιας και σε τέτοια κατάσταση είναι απορίας άξιο πως θα μπορούσε να οδηγήσει.

Πρόκειται πραγματικά για ένα εύρημα που ανατρέπει τα πάντα στην υπόθεση του τροχαίου του Παντελή Παντελίδη

Την ίδια ώρα, αποτυπώματα και κηλίδες αίματος του Παντελή Παντελίδη βρέθηκαν στο τιμόνι του τζιπ, όπως αναφέρει το οριστικό πόρισμα του ιατροδικαστή και των τοξικολογικών εξετάσεων, σύμφωνα πάντα με τις πληροφορίες. Ειδικότερα, βρέθηκαν δείγματα ιστών και αποτυπωμάτων του γνωστού τραγουδιστή στο τιμόνι, καθώς και κηλίδες αίματος, ίχνη ιδρώτα και γενετικού φυσικού υλικού.

Σύμφωνα με το πόρισμα, στο τζάμι της πόρτας του οδηγού, βρέθηκαν δερματικοί ιστοί και ελάχιστες κηλίδες αίματος.
Τέλος, αξίζει να σημειωθεί ότι πάνω στο τιμόνι βρέθηκαν και άλλα αποτυπώματα, που όμως δεν ταυτοποιούνται με τις δύο κοπέλες που βρίσκονταν μαζί του στο αυτοκίνητο, Φρόσω Κυριάκου και Μυρσίνη Αρναούτη.

Την ίδια ώρα, η Μίνα Αρναούτη, η οποία συνεχίζει να νοσηλεύεται στον Ευαγγελισμό, άρχισε να θυμάται τις τρομακτικές στιγμές του τροχαίου. Η 30χρονη κοπέλα που βρισκόταν στο πίσω κάθισμα του τζιπ, βγήκε από την εντατική και βρίσκεται στη μονάδα αυξημένης φροντίδας. Σύμφωνα με όσα είπε ο δικηγόρος της, Γιάννης Κωλέττης, στην εκπομπή της Τατιάνας Στεφανίδου “Tatiana Live” στο “Epsilon”: Είναι καλύτερη η κατάστασή της -σωματικά και στο θέμα της επικοινωνίας- αλλά παραμένει κρίσιμη. Έχει πολλαπλά κατάγματα, το μεγαλύτερο πρόβλημα είναι στο πόδι και θα πρέπει να γίνει επέμβαση. Πρόκειται για μια μακρά διαδικασία, με πολλαπλές χειρουργικές επεμβάσεις”.

Και συνέχισε: “Έχει αρχίσει να θυμάται το περιστατικό, αλλά ακόμα δεν μπορεί να καταθέσει…”.
Επιπλέον, ο κ. Κωλέττης έσπευσε να διαψεύσει τα δημοσιεύματα που θέλουν την οικογένεια της Μίνας Αρναούτη να έχει πάρει λεφτά από την ασφαλιστική: “Δεν έχει υπάρξει καμία επαφή με την ασφαλιστική, δεν έχουμε πάρει λεφτά, ούτε έχουμε ζητήσει”.

#Tags

Εγγραφείτε στο Newsletter του Ταχυδρόμου