ΕΛΛΑΔΑ

Ναύπλιο: Συνελήφθη ο δράστης της έκρηξης σε λογιστικό γραφείο

ναύπλιο-συνελήφθη-ο-δράστης-της-έκρηξ-47389

Συνελήφθη χθες το βράδυ ο δράστης της έκρηξης που σημειώθηκε χθες το μεσημέρι έξω από λογιστικό γραφείο, στον πρώτο όροφο πολυκατοικίας στο Ναύπλιο.

Πρόκειται για έναν 32χρονο, ο οποίος συνελήφθη από αστυνομικούς της Ασφάλειας Ναυπλίου και κατά τη διάρκεια της ανάκρισης ομολόγησε την πράξη του.

Συγκεκριμένα, σύμφωνα με τα στοιχεία των πυροτεχνουργών, η έκρηξη προκλήθηκε από την τοποθέτηση μεγάλου μεγέθους τυποποιημένης κροτίδας που κυκλοφορεί στο εμπόριο και λόγω του κλειστού χώρου δημιουργήθηκε μεγάλης έντασης οστικό κύμα, το οποίο προκάλεσε τις ζημιές.

Στο πλαίσιο της προανάκρισης, οι αστυνομικοί οδηγήθηκαν και έφτασαν γρήγορα στη σύλληψη του δράστη από κλειστό καταγραφικό κύκλωμα παρακολούθησης και ακολούθησε η ταυτοποίηση των στοιχείων του. Επίσης, ο ίδιος δήλωσε στους αστυνομικούς ότι προέβη σε αυτήν την πράξη επειδή είχε προσωπικές διαφορές με τον γιο της λογίστριας.

Σε βάρος του 32χρονου σχηματίστηκε δικογραφία για διακεκριμένες περιπτώσεις φθοράς και παράβαση της νομοθεσίας για τις φωτοβολίδες και τα πυροτεχνήματα, ενώ αργότερα σήμερα θα οδηγηθεί στον εισαγγελέα Ναυπλίου.

ethnos.gr

Εγγραφείτε στο Newsletter του Ταχυδρόμου