ΕΛΛΑΔΑ

Παραλήρημα Λαγού στη Βουλή-Του αφαίρεσε τον λόγο ο Βούτσης!

παραλήρημα-λαγού-στη-βουλή-του-αφαίρε-99121

Νέο επεισόδιο προκάλεσε η Χρυσή Αυγή στη Βουλή, αυτή τη φορά μάλιστα στην Ολομέλεια, με τον βουλευτή της Γιάννη Λαγό να αποκαλεί «προδότες» τον υπουργό Εθνικής Άμυνας Πάνο Καμμένο και την κυβέρνηση, σχολιάζοντας την ανακοίνωση του αρχηγού ΓΕΕΘΑ Ναύαρχου Ευάγγελου Αποστολάκη, για τα όσα απαράδεκτα έγιναν στις 17/2/2016 στη Βουλή.

Η νέα πρόκληση οδήγησε στην παρέμβαση του προέδρου της Βουλής Νίκου Βούτση ο οποίος του αφαίρεσε τον λόγο.

Στη Βουλή διαμείφθηκε συγκεκριμένα σήμερα το βράδυ ο παρακάτω διάλογος:
-Λαγός: Να πω στον αρχηγό ΓΕΕΘΑ που παρεξηγήθηκε γιατί είπαμε τους προδότες προδότες, ότι για εμάς ο Καμμένος και κυβέρνηση είναι προδοτική.
-Βούτσης: Σας αφαιρώ το λόγο γιατί είπατε πράγματα ανεπίτρεπτα για δεύτερη φορά για να προκληθεί επεισόδιο στην αίθουσα. Είναι ανεπίτρεπτο.
-Λαγός: Είναι η άποψή μου. Η δημοκρατία σας δεν με αφήνει πω τη γνώμη μου.
-Βούτσης: Για εκλεγμένους ανθρώπους και ένοπλες δυνάμεις, είναι λάθος να μιλάτε έτσι.
-Λαγός: Δεν τα έχω με τις ένοπλες δυνάμεις, αλλά με τον δοτό υπουργό. Είναι ψέματα να λέτε…
-Βούτσης: Σας αφαιρώ τον λόγο.
-Λαγός: Δείχνει πόσο ανεκτικοί είστε στη Δημοκρατία.
-Βούτσης: Δεν δεχόμαστε μαθήματα δημοκρατίας κύριε Λαγέ από όσους συστηματικά καταπατούν τη δημοκρατική διαδικασία μέσα σε αυτή την αίθουσα. Και γνωρίζετε ότι αυτό που έγινε προχθές έχει πάρει το δρόμο του για να υπάρξει εισήγηση από νομική επιτροπή για το κατά πόσο σε απόρρητη επιτροπή με ανώτατη ηγεσία ενόπλων δυνάμεων επιτρέπεται η βιντεοσκόπηση και η διανομή σε εθνική κλίμακα… Είναι αχαρακτήριστα όσα κάνατε και το ότι επιλέξατε εσείς σήμερα να επαναφέρετε τη φρασεολογία περί προδοτών είναι απολύτως απαράδεκτο.

Ο βουλευτής της Χρυσής Αυγής πάντως, επέμεινε όρθιος από το έδράνό του να συνεχίζει να αποκαλεί «προδότη» τον Πάνο Καμμένο και αφού του είχε αφαιρέσει τον λόγο ο πρόεδρος της Βουλής.

star.gr

#Tags

Εγγραφείτε στο Newsletter του Ταχυδρόμου